Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
Persik napisał(a):

Pyza napisał(a):

Persik napisał(a):

tu się nie przeklina, zwłaszcza osoby w odpowiednim wieku powinny dawać przykład poprawnego i kulturalnego słownictwa pani P

Ty, Persik, nie masz prawa uczyć mnie czegokolwiek! Jesteś nieuczciwa i wredna do szpiku kości więc lepiej zamilcz

Starsza pani a ciska mięsem i wulgaryzmami jak jakiś menel a śmiesz zwracać uwagę innym, zastanów się czasem nim coś napiszesz
ja przynajmniej nie klnę jak ty bo zdaję sobie sprawę że mogą to czytać młodzi ludzie
więc pani P weź na wstrzymanie i klnij gdzie indziej

Przepraszam Persiku... ale gdzie Ty w wypowiedzi Pyzy widzisz "miesne wyrazenia" ? Ani nie napisala "menel" ani nic wulgarnego.. jedno slowo jakiego sie doszukalam.. to okreslenie "werdne" .. ale jesli to jest to "mieso" o ktorym piszesz... to ja nie wiem, co Ty w tej swojej kuchni gotujesz, wyraznie mylisz okreslenia.
Faktem jest jednak, ze duzo Twoich zdjec jest skopiowanych skads z internetu.. nie mowiac o tym artykule, o ktorym dyskutowalysmy na gg.
A moze, to przez to, ze dajesz dostep do twojego konta innym... i oni wpisuje te rzeczy..a Ty za nich swiecisz oczami?

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu