Witam pozytywnie zakrecone, sliczne pyszczeczki Wroce jak bede, czyli odbiore corke ze szkoly, cos upichce, sprzatne i pewnie zabiore mala na plac zabaw, ee postaram sie wpasc wieczorkiem, dodam ciacho, nowy wieniec, mezus powiedzial: moze nawet lepszy od bananowego
Ja też się stęskniłam za Tobą i Twoimi przepisami.I poproszę przepis na ten wieniec truskawkowy.
A ja jeszcze jutro do pracy a po dzisiejszym dniu mam dość.Ci ludzie dziś się chyba umówili ,żeby do nas dzisiaj przyjść.A miałam tyle papierkowej pracy,że po 14-tej połykałam pospiesznie śniadanie,które do tej pory czuję na żołądku i tą zimną kawę pitą od 9-tej do 17-tej.
A teraz idę piec ciasto i robić sałatkę grecką,bo mnie domownicy męczą.
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Popołudniowe ploteczki
msewka
Ja też się stęskniłam za Tobą i Twoimi przepisami.I poproszę przepis na ten wieniec truskawkowy.
A ja jeszcze jutro do pracy a po dzisiejszym dniu mam dość.Ci ludzie dziś się chyba umówili ,żeby do nas dzisiaj przyjść.A miałam tyle papierkowej pracy,że po 14-tej połykałam pospiesznie śniadanie,które do tej pory czuję na żołądku i tą zimną kawę pitą od 9-tej do 17-tej.
A teraz idę piec ciasto i robić sałatkę grecką,bo mnie domownicy męczą.