Ja póki co wkładam wszystkie ogórki z curry po meksykańsku, ale jeszcze kiszone zrobię.Konserwowe mam i sałatki też. Narobiłam mnóstwo nalewek i jeszcze dorobię w miarę dojrzewania owoców.Zrobiłam szczaw i botwinkę do słoików z przepisu Pyzy.Trochę kompotu z agrestu, bi nie było komu go zjeść.A jutro czekają mnie dwie duże torby papierówek i robię do słoików na jabłecznik , ale nie tylko.
Z gazetki kupionej w kiosku wykorzystałam przepisy na fasolkę szparagową w sosie pomidorowym i kalafior w sałatce Delikates. Powinny być smaczne, bo próbowałam przed pasteryzacją.Zimą będzie jak znalazł.
A Bahusie, Ty jako dobry kucharz powinieneś pomóc teściowej w te ciężkie dni i pomóc jej kisić te ogóry!
Robimy przetwory...
Obserwuj wątekOdp: Robimy przetwory...
msewka
Z gazetki kupionej w kiosku wykorzystałam przepisy na fasolkę szparagową w sosie pomidorowym i kalafior w sałatce Delikates. Powinny być smaczne, bo próbowałam przed pasteryzacją.Zimą będzie jak znalazł.
A Bahusie, Ty jako dobry kucharz powinieneś pomóc teściowej w te ciężkie dni i pomóc jej kisić te ogóry!