Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
No i co z tego, ze sie wszyscy zgadzamy... w dalszym ciagu istnieja plagiaty, ktore kilka dni temu zglosilam do sprawdzenia.. a jesli nimi nie sa... w co nie wierze, bo nasza Kindzia, musialaby miec kilka kont na onecie... i podawac tam "swoje" przepisy pod roznymi nickami...
Nikt tu sie niczym nie przejmuje, z Tych ktorzy maja wladze... ze strona przedstawia kradzione zdjecia i przepisy...
Strona bylaby wspaniala, gdyby nie te czarne owieczki, ktorym ciagle udziela sie tutaj schronienia.. a one podgryzaja autorytet strony.
Wydaje mi sie, ze zawadzam tutaj wszystkim, moim ciagnieciem w strone uczciwosci..
Moje przepisy wymagaja szczegolnego zaangazowania w kuchni i zawsze troche serca, zeby wyszly tak jak ja je przedstawiam. Nie wydaje mi sie, ze maja duzo zwolennikow a Ci , ktorym sie podobaja i maja zamiar je wykorzystac, przed nimi klaniam sie nisko i zycze powodzenia.
Poza tym mozna moje konto smialo zlikwodowac, jednak nie mam zamiaru pozostawac w dalszym ciagu w towarzystwie niektorych nieuczciwych osob.
Jesli istnieje taka koniecznosc, odesle otrzymane nagrody.
Wszystkim pozostalym zycze duzo radosci z korzystania ze strony.
Pozdrawiam Glumanda.

p.s. Jesli uwazacie, ze to tylko internet i tutaj nie trzeba byc uczciwym.. to ja mysle poprostu inaczej.
W internecie zalatwia sie mnostwo transakcji pienieznych, handlowych.. i co? one tez nie podlegaja prawom
Moze mysle inaczej niz reszta.. wszystko mozliwe.

zmieniono 1 raz (ostatnio 17 kwi 2009 16:49 przez Glumanda)

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu