https://gotujmy.pl/kluski-nadziewany-skwarkami,przepisy,51658.html
Jeszcze o tym przepisie moderatorzy zapomnieli.Podałam 3 linki z kopiami i ja widzę postęp, bo 2 przepisy zostały usunięte.Bardzo dziękuję i proszę o jeszcze.
Mnie nadal niektóre rzeczy denerwują,ale to nie powód żeby psioczyć.
Bahusie,przecież gdy wskazywaliśmy plagiaty, to mówiłeś że nigdy nie donosisz na nikogo a ci co tak robią, chyba nie mają co robić.Więc jeśli się nie chce pomóc a tylko krytykuje to też nie do końca jest w porządku.
Poza tym, czy to wina moderatorów,że na forum nudy (zresztą ja tak nie myślę).
Mnie najbardziej drażnią puste nicki, ale jak to naprawić nie mam recepty.
Czasami przepis, nawet nie przeciętny a słaby ma tyle punktów,że chyba należałoby wypróbować,skoro to taka rewelacja.Autorzy nawet zdjęcia nie zrobili, aby im nikt nie porwał z talerza.
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
msewka
Jeszcze o tym przepisie moderatorzy zapomnieli.Podałam 3 linki z kopiami i ja widzę postęp, bo 2 przepisy zostały usunięte.Bardzo dziękuję i proszę o jeszcze.
Mnie nadal niektóre rzeczy denerwują,ale to nie powód żeby psioczyć.
Bahusie,przecież gdy wskazywaliśmy plagiaty, to mówiłeś że nigdy nie donosisz na nikogo a ci co tak robią, chyba nie mają co robić.Więc jeśli się nie chce pomóc a tylko krytykuje to też nie do końca jest w porządku.
Poza tym, czy to wina moderatorów,że na forum nudy (zresztą ja tak nie myślę).
Mnie najbardziej drażnią puste nicki, ale jak to naprawić nie mam recepty.
Czasami przepis, nawet nie przeciętny a słaby ma tyle punktów,że chyba należałoby wypróbować,skoro to taka rewelacja.Autorzy nawet zdjęcia nie zrobili, aby im nikt nie porwał z talerza.