Im wiecej osob wpisuje swoje spostrzezenia..tym bardziej wydaje mi sie, ze znak zodiaku wcale nie ma znaczenia ani wplywu na to, jacy jestesmy w kuchni.
W jednym i tym samym znaku zdarzaja sie czyscioszki i brudaski.. .. wybitne talenty i zwolennicy gotowcow.
Ja Byk uwielbiam gotowac, najbardziej dla innych chociaz sama tez lubie dobre jedzenie. Wymyslam ciagle nowe dania.. smaki.. polaczenia.
Zadna praca w kuchni, nie jest mi zbyt pracochlonna... ciezka czy tez zbyt zmudna.. jesli wiem, ze efekt jest niepowtarzalny.
Nieraz potrzeba mi trzeciej i czwartej reki.. abym w koncu sama zasiadla przy stole. Maz nie zostawia mnie wtedy samej tylko wlacza piaty bieg i wszystko co jest do mycia, znika samo.. Piszcie dalej
Odpowiedz na/ edytuj Typowe dla zodiakow zachowanie w kuchni...
Typowe dla zodiakow zachowanie w kuchni...
Obserwuj wątekOdp: Typowe dla zodiakow zachowanie w kuchni...
Glumanda
W jednym i tym samym znaku zdarzaja sie czyscioszki i brudaski.. .. wybitne talenty i zwolennicy gotowcow.
Ja Byk
Zadna praca w kuchni, nie jest mi zbyt pracochlonna... ciezka czy tez zbyt zmudna.. jesli wiem, ze efekt jest niepowtarzalny.
Nieraz potrzeba mi trzeciej i czwartej reki.. abym w koncu sama zasiadla przy stole. Maz nie zostawia mnie wtedy samej tylko wlacza piaty bieg i wszystko co jest do mycia, znika samo..