Ratunku ! Co z tą oliwą hiszpańską . Nie znoszę oliwy ( czy to hiszpańskiej czy innej ) - prawie jej nie używam , a tu mi w każdym przepisie wyskakuje . Wstawiłam przepis na leczo na smalcu ( tak jak to robia Wegrzy ) , w składnikach miałam 1 łyzke oleju ( do marynaty ) a tu mi wyłazi oliwa hiszpańska - jak ktoś jej doda do potrawy to ,, spaprze" cały smak. Wymyślce coś bo ludzie zaczną gotować i będa mieć żal.Na prawdę jest wiele osób nie lubiących smaku oliwy.
https://gotujmy.pl/sos-francuski-do-szparagow,przepisy,40718.html
Uśmiałem się sos francuski z hiszpańską oliwą...a ja akurat robiłem z oliwą grecką (jest na zdjęciu)
Oliwa hiszpanska?
Obserwuj wątekOdp: Oliwa hiszpanska sponsorem?
Anula
Odp: Odp: Oliwa hiszpanska sponsorem?
Bahus
Jasno widać widać, że to drugie...ale ja nie widzę problemu...oliwa hiszpańska jest naprawdę dobra.
Odp: Oliwa hiszpanska sponsorem?
maciek_001
Odp: Oliwa hiszpanska?
Persik
Odp: Oliwa hiszpanska?
Persik
Odp: Oliwa hiszpanska?
Bahus
Odp: Oliwa hiszpanska?
Babciagramolka
Odp: Oliwa hiszpanska?
Bahus
Uśmiałem się sos francuski z hiszpańską oliwą...a ja akurat robiłem z oliwą grecką (jest na zdjęciu)
Odp: Oliwa hiszpanska?
Odp: Oliwa hiszpanska?
dobry