Tit, chyba nie pomogę. Lubię obu. Obu oglądam. Mam ich książki (to pisałam ja, maniaczka kulinarno-książkowa).
Poznałam przez przypadek (pokaz w centrum handlowym i chyba wyłowienie mnie z publiczności przez Pascala). Pogadaliśmy trochę po pokazie, okazał się NIE-CELEBRYTĄ. Po prostu fajnym gościem naprawdę umiejącym gotować (mojego Mensza przekonał do trawy cytrynowej i krewetek, co do tej pory było Mission Impossible). I mimo, że lubię coś Okrasić, jeśli miałabym wybór, to na pewno wybrałabym Pascala.
Mnie się to kojarzy z programem na Kuchni+ lub TLC, gdzie dwaj uznani kucharze rywalizują w kuchni, a oceniają "amatorzy-fachowcy". Zmagania w odcinku, który oglądałam oceniało starsze małżeństwo Sycylijczyków bodaj, a rzecz dotyczyła prostych potraw kuchni włoskiej.
A reklama?
Klimat, jak ze spaghetti westernów Sergio Leone. Pojedynek w słońcu, w samo południe, 15.10 do Yumy, jak z najlepszych klasyków...
Taką mam nadzieję, że to naprawdę pojedynek na garnki i umiejętności.. Jeśli wyjdzie kolejna reklama sieciówki,też jakoś przeżyję
Pascal vs Okrasa?
Obserwuj wątekOdp: Pascal vs Okrasa?
darmiona
Odp: Odp: Pascal vs Okrasa?
misia14
hi,hi...drugie zaproszenie sprezentuj....a wybierz na chybił trafił
Odp: Pascal vs Okrasa?
Paola
Poznałam przez przypadek (pokaz w centrum handlowym i chyba wyłowienie mnie z publiczności przez Pascala). Pogadaliśmy trochę po pokazie, okazał się NIE-CELEBRYTĄ. Po prostu fajnym gościem naprawdę umiejącym gotować (mojego Mensza przekonał do trawy cytrynowej i krewetek, co do tej pory było Mission Impossible). I mimo, że lubię coś Okrasić, jeśli miałabym wybór, to na pewno wybrałabym Pascala.
Paola
A reklama?
Klimat, jak ze spaghetti westernów Sergio Leone. Pojedynek w słońcu, w samo południe, 15.10 do Yumy, jak z najlepszych klasyków...
Taką mam nadzieję, że to naprawdę pojedynek na garnki i umiejętności.. Jeśli wyjdzie kolejna reklama sieciówki,też jakoś przeżyję
darmiona
-Natka-
A więc nie będzie to żaden program kulinarny tylko promowanie sieci sklepów spożywczych.
gosia56
darmiona
Odp: Odp: Pascal vs Okrasa?
Okrasa moim zdaniem mocno podretuszowany.