Po sląsku

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Po sląsku

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
dobry napisał(a):

eee... moderator nie śmie usuwac jak juz cos ladnie wklepiecie ;-)
a serwer wytrzyma, oj wytrzyma :-)


forum jakich malo

Odp: Po sląsku

dobry
  • dobry

  • Posty: 1106
  • Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
eee... moderator nie śmie usuwac jak juz cos ladnie wklepiecie ;-)
a serwer wytrzyma, oj wytrzyma :-)

Odp: Po sląsku

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
ale ja musze dodac ze polewanie zolza bardzo mi sie podoba

Odp: Odp: Po sląsku

lucka33
  • lucka33

  • Posty: 67
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
To przepraszam
jeszcze tak całkiem nie potrafię z tego forum korzystać .
Proszę o usunięcie moderatorów o posta żeby nie zawalać serwera bo po co ma być dubling

Odp: Po sląsku

jarek-energy
spóżnilaś sie forum o tej tematyce juz jest i nie tylko po śląsku zobacz tutaj:

http://forum.gotujmy.pl/regionalne-nazwy-potraw,watek,11786h0.html#post_11786

Po sląsku

lucka33
  • lucka33

  • Posty: 67
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Widzę że mało tutaj osób cos pisze .
A ja zaproponuję taką zabawę .
Może ktoś się dołączy ?
W kazdych regionach Polski inaczej się mówi na daną potrawę , może ja zaczne oczywiącie po śląsku

karminadel i do tego kartofle z modrą kapustą i polane zołzą
kto zgadnie co to ?

Odpowiedz na/ edytuj Po sląsku