Wozicie za darmo? Jeśli nie to czemu próbujecie korzystać z darmowej reklamy? Za reklamę się płaci.
No jeśli wasz transport jest tak uczciwy jak jego reklama, to tylko współczuć klientom. DZIADY
zmieniono 5 razy (ostatnio 12 wrz 2011 21:41 przez Bahus)
zawsze jeżdziłam na POLAGRĘ i naiwiększym zainteresowaniem cieszyły się pawilony regionów....a te potrawy i rozmaitości do degustacji.....
Ja też od kilku lat jeździłam na Polagrę, i cieszyłam się na pokazy kulinarne i rękodzieła regionów ,ale w zeszłym roku bardzo się rozczarowałam. Oprócz jednego stoiska regionalnego nie było co oglądać. Powiedziano, że zmieniła się koncepcja Polagry, więc w tym roku nie robię sobie wycieczki do Poznania. Bardzo mi szkoda, jeśli naprawdę zrezygnowano ze stoisk regionalnych na stałe.
Od niedzieli 12 września do czwartku 16 września, jak co roku w Poznaniu odbywać się będą "Targi POLAGRA 2010". Są to targi poświęcone przemysłowi spożywczemu oraz gastronomii. Imprezie towarzyszy mnóstwo pokazów kulinarnych. Mówię Wam niesamowita gratka dla naszego hobby. Na targach oczywiście będę i postaram się je "obfotografować". Zdjęcia i refleksje umieszczę tutaj.
POLAGRA 2010 w Poznaniu
Obserwuj wątekOdp: Odp: POLAGRA 2010 w Poznaniu
Bahus
Wozicie za darmo? Jeśli nie to czemu próbujecie korzystać z darmowej reklamy? Za reklamę się płaci.
No jeśli wasz transport jest tak uczciwy jak jego reklama, to tylko współczuć klientom. DZIADY
Odp: POLAGRA 2010 w Poznaniu
gobus1
Odp: Odp: Odp: Odp: POLAGRA 2010 w Poznaniu
dorjana
Odp: Odp: Odp: POLAGRA 2010 w Poznaniu
Ma-Gosia
Ja też od kilku lat jeździłam na Polagrę, i cieszyłam się na pokazy kulinarne i rękodzieła regionów ,ale w zeszłym roku bardzo się rozczarowałam. Oprócz jednego stoiska regionalnego nie było co oglądać. Powiedziano, że zmieniła się koncepcja Polagry, więc w tym roku nie robię sobie wycieczki do Poznania. Bardzo mi szkoda, jeśli naprawdę zrezygnowano ze stoisk regionalnych na stałe.
Odp: Odp: POLAGRA 2010 w Poznaniu
misia14
luna19
Bahus
cherry
POLAGRA 2010 w Poznaniu
Bahus