A więc jeśli chodzi o kolację prawie cały dzień spędziłam na sprzątaniu i w łazience bo przy dzieciach cały czas trzeba coś sprzątać więc zrobiłam spagetti z sosem bologness własnej roboty i do tego zaserwowałam kadarke
Zamień ten rodzaj wina na pół wytrawne.Polecam Kadarke,moja luba ostatnio(to jest)jakies dwa miesiace tamu zrobiła nam taką kolacyjke tz.kurczak pieczony na butelce ,surówka z pekinskiej i to winko ,długo nie zapomne a reszta naszego wieczoru to już istna idylla
Czy każdy facet to nie byłbym taki pewien. Od siebie mogę powiedzieć, że wolałbym coś lżejszego, nie chciałbym aby potem żołądek odwracał moją uwagę od towarzyszki Może coś z kuchni hiszpańskiej? Bardziej pikantnego?
Na pewno deser warto oprzeć na czekoladzie - świetnie zagra z owocowym smakiem sangri
Zrób żeberka w cygańskiej marynacie albo karkówkę marynowaną w piwie z miodem. Każdy facet to lubi takie rzeczy, a nie przesadzisz z wyszukaniem na pierwszy raz.
Pomóżcię,doradźcie
Obserwuj wątekOdp: Pomóżcię,doradźcie
junette
Odp: Pomóżcię,doradźcie
kołczu
junette
Odp: Odp: Odp: Pomóżcię,doradźcie
Grethe
KRISTOFE
Odp: Odp: Pomóżcię,doradźcie
junette
teresa_rm
kołczu
Na pewno deser warto oprzeć na czekoladzie - świetnie zagra z owocowym smakiem sangri