oj pokazały pazurki..., lecz ja raczej przyszedłem na to forum dla porad niż dla udzielania się...., ale myślę ze w ciągu miesiaca cos sie wyskrobie poniewaz zobowiązalem sie do stworzenia poradnikow dla innego serwisu, bynajmniej nie zwiazanego z gotowaniem!
a swoja droga tutaj jestem od wczoraj
Dlatego Cię serdecznie witamy!Ale proszę Cię, nie kombinuj! Jeśli nie masz swoich przepisów, nie szkodzi. Po prostu korzystaj z naszych!
Miłego buszowania po stronce!
oj pokazały pazurki..., lecz ja raczej przyszedłem na to forum dla porad niż dla udzielania się...., ale myślę ze w ciągu miesiaca cos sie wyskrobie poniewaz zobowiązalem sie do stworzenia poradnikow dla innego serwisu, bynajmniej nie zwiazanego z gotowaniem!
Witam serdecznie Emi,mamy tu kilku zdolnych kucharzy,ale popisów kulinarnych w wydaniu Majkela jakoś nie widać,więc zamiast się dąsać pokarz co potrafisz
Witam ! Przypadkowo znalazłam tę stronę i zalogowałam się. Dziewczyny ale Wy jesteście zdolne. Takie pyszności potraficie zrobić ! Może nie jestem zła w kuchni ale...........podziwiam Was. Będę tu zaglądać często. Pozdrawiam serdecznie.:
Powitanie
Obserwuj wątekOdp: Powitanie
pusieczek2@wp.pl
Odp: Powitanie
Doro
Sarenka
Natala1210
Odp: Odp: Powitanie
Henia
Dlatego Cię serdecznie witamy!Ale proszę Cię, nie kombinuj! Jeśli nie masz swoich przepisów, nie szkodzi. Po prostu korzystaj z naszych!
Miłego buszowania po stronce!
Majkel
a swoja droga tutaj jestem od wczoraj
A.B.
Odp: Odp: Powitanie
Henia
E tam, przewrażliwiony jesteś! Tak po prostu wyszło, że rodzynka kucharza nie posiadamy! Więc się wykaż i nie ma sprawy! Czekamy na pierwszy przepis!
Majkel
czyżbym tu widział seksizm
prosze pamietac ze wiele ludzi na swiecie uwaza ze to facet lepiej poslugije sie nozem i deska niz kobieta
ja rowniez uwaam sie za zdolnego i zajebiszczok ze mnie wogole
Henia
Witam i zapraszam!