powitanie

Obserwuj wątek

Odp: powitanie

kiwi
  • kiwi

  • Posty: 1459
  • Przepisy: 1064
  • Artykuły: 0
Witam witam

Odp: powitanie

astra
  • astra

  • Posty: 605
  • Przepisy: 37
  • Artykuły: 0
Jak mi sie chce to usuwam kosci. Widzialam gdzies na necie taki pokaz krok po kroku jak to zrobić

Odp: powitanie

Persik napisał(a):

pozdrawiam wszystkich
ostatnio próbuję zrobić faszerowanego kurczaka ale ni diabła nie wiem jak usunąć mu kości. ktoś może mi pomóc?



Nie chciałbym uchodzić za "najmądrzejszego w każdym wątku" ale czy nie masz czasem na myśli galantyny?

Odp: powitanie

lara1908
  • lara1908

  • Posty: 235
  • Przepisy: 27
  • Artykuły: 4
i ja zostawiam z kośćmi..ale chyba warto spróbować bez...

Odp: powitanie

Witam.
Kości zostawiam w kurczaku i może to nie fachowo, ale i tak kurczak ginie z talerza.
A do kurczaczka

Odp: powitanie

ptychu
  • ptychu

  • Posty: 656
  • Przepisy: 102
  • Artykuły: 32
Witamy!
obrazek

Odp: powitanie

MAGDALENA80
witam i ja tak samo zostawiam kosci w kurczaku

Odp: powitanie

zuzi
  • zuzi

  • Posty: 2077
  • Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
A ja nigdy nie wycinam kości.

Odp: powitanie

pusieczek2@wp.pl
witam,witam
obrazek

Odp: powitanie

majgrz11maja
Rzadko to robię ,ale jak już muszę to mam taki mały bardzo cienki i ostry nożyk ,wtedy zaczynam rzeźbienie

Odpowiedz na/ edytuj powitanie