pozdrawiam wszystkich ostatnio próbuję zrobić faszerowanego kurczaka ale ni diabła nie wiem jak usunąć mu kości. ktoś może mi pomóc?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
powitanie
Obserwuj wątekOdp: powitanie
kiwi
Odp: powitanie
astra
Odp: powitanie
Nie chciałbym uchodzić za "najmądrzejszego w każdym wątku" ale czy nie masz czasem na myśli galantyny?
Odp: powitanie
lara1908
Odp: powitanie
Kości zostawiam w kurczaku i może to nie fachowo, ale i tak kurczak ginie z talerza.
A do kurczaczka
Odp: powitanie
ptychu
Odp: powitanie
MAGDALENA80
Odp: powitanie
zuzi
Odp: powitanie
pusieczek2@wp.pl
Odp: powitanie
majgrz11maja