Jak dla mnie liczy się oszczędność energii, cichość pracy i wygoda. Teraz można kupić naprawdę fajny sprzęt z funkcjami typu System No Frost (nie ma potrzeby rozmrażanai lodówki), powłoka antybakteryjna (hamująca rozwój pleśni, przez co produkty dłużej zostają świeże) albo alarm otwartych drzi.
Ja polecam taką typu side by side,szczególnie jeżeli masz dużą kuchnię,wtedy skutecznie zapełni też pustą przestrzeń i da poczucie komfortu,,luksusu. Można kupić ją juz za około 2,5 tyś zł.
Aż taka duża nie jest może tutaj potrzebna,ale do kwoty 1500zł znajdziesz z zamrażarką,powiedzmy Electroluxa lub Indesit. teraz w sklepach internetowych jest kilka bardzo fajnych promocji.
ja jakbym miała kupować nową lodówkę,. i może miałabym większą kuchnię... to kupiłabym taką czterodrzwiową - oczywiście chodzi mi o sam jej wygląd góra to lodówka, dolne drzwi - zamrażarka
Nie jest to dużo,powiedziałabym że raczej standard i na pewno nie będzie przeszkadzać w nocy.A ile za nią dała? Bo nową i dobrą lodówkę można kupić już za około 1200zł.
Koleżanka kupiła lodówkę Whirpoola jakoś ze trzy miesiące temu. W opisie było, że poziom hałasu jaki emituje to 39dB. Czy to waszym zdaniem dużo czy normalnie? Lodówka fajna i dość duża.
To jednak nie dla mnie - mam aneks kuchenny, a śpię przy otwartych drzwiach do sypialni. Nie chciałabym, by budziło mnie trzeszczenie. Z tego co się zorientowałam, teraz są produkowane lodówki z tak zaawansowanymi systemami, że wilgoć jest wysoka, ale nie ma szronu. Także nie musi to być no-frost.
Problem z wyborem lodówki
Obserwuj wątekOdp: Problem z wyborem lodówki
eKuchnia_com
Odp: Problem z wyborem lodówki
Eizzy
https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/sprzet-agd/wolnostojaca-czy-do-zabudowy-480.html
Odp: Odp: Problem z wyborem lodówki
margareth
eKuchnia_com
MP3-ka
margareth
GoldenFruit_pl