Dzięki za rady. Być może że zdjęcia miałam za duże.
Dziś udało mi się dodać przepis.
Te wcześniejsze nieudane dodawanie przepisów było zawsze tak w godzinach 9-11 przed południem.
Na szczęście już jest ok. bynajmniej na chwilę obecną.
Odp: Odp: Problemy z ładowaniem zdjęć, edycją i inne
A ja mam problem z załadowaniem przepisu.Tzn. cały przepis wraz z zdjęciami jest ok. a jak włączam na koniec opcję zapisz przepis, to bardzo długo czekam aż pojawia się napis ''błąd'' i że zapisywanie przepisu nie powiodło się.Kilka razy próbowałam dodawać i to różne przepisy i ciągle to samo.Wczoraj udało mi się ciasto szachowe, które dodawałam od 3 dni.
Trochę to męczące.
Może ktoś mi podpowie co robię nie tak?
kurka79 jeśli opisany problem nadal występuje, to będę wdzięczna za informacje, o której godzinie próbowałaś zapisać przepis i próba nie powiodła się.
A ja mam problem z załadowaniem przepisu.Tzn. cały przepis wraz z zdjęciami jest ok. a jak włączam na koniec opcję zapisz przepis, to bardzo długo czekam aż pojawia się napis ''błąd'' i że zapisywanie przepisu nie powiodło się.Kilka razy próbowałam dodawać i to różne przepisy i ciągle to samo.Wczoraj udało mi się ciasto szachowe, które dodawałam od 3 dni.
Trochę to męczące.
Kurka :O) spróbuj zmniejszyć zdjęcia, może masz za duże.........
Trochę to męczące.
Mozna tez dodac do przepisu zdjecie z komentarzem po jakims czasie od edycji przepisu?
Co masz na myśli pisząc zdjęcie z komentarzem?
Zdjęcie do własnego przepisu możesz dodać nawet po 2 latach od zatwierdzenia przepisu. Przy czym jeśli zależy Ci na punktach za zdjęcie to musi ono być dodane w przeciągu doby od zatwierdzenia przepisu i co najważniejsze musi być ono Twoje własne i do tego poprawnie opisane.
Dodałam dwa przepisy ze zdjęciami. Gdy patrze na punktację pisze mi że przepis bez zdjęć więc 5 pkt. skoro dodałam nawet z 5 zdjęć. O co tu chodzi.?!
Pod zdjęciami nie umieściłaś podpisów. Trzeba każde zdjęcie podpisać określoną ilością znaków, wówczas na zielono wyświetli się napis "zatwierdzone". Tylko wtedy system widzi, że są zdjęcia. Edytuj szybciutko przepisy i podpisz zdjęcia
A ja nie mogę od paru dni wejść na stronę z najnowszymi przepisami , od razu ukazuje mi się strona : przepisy dnia i polecane przepisy...... dlaczego ?
Mogę prosić o odpowiedź
Problemy z ładowaniem zdjęć, edycją i inne
Obserwuj wątekOdp: Problemy z ładowaniem zdjęć, edycją i inne
kurka79
Dziś udało mi się dodać przepis.
Te wcześniejsze nieudane dodawanie przepisów było zawsze tak w godzinach 9-11 przed południem.
Na szczęście już jest ok. bynajmniej na chwilę obecną.
zozolek
kurka79 jeśli opisany problem nadal występuje, to będę wdzięczna za informacje, o której godzinie próbowałaś zapisać przepis i próba nie powiodła się.
bajtek
Kurka :O) spróbuj zmniejszyć zdjęcia, może masz za duże.........
Odp: Problemy z ładowaniem zdjęć, edycją i inne
kurka79
Trochę to męczące.
misia5
Co masz na myśli pisząc zdjęcie z komentarzem?
Zdjęcie do własnego przepisu możesz dodać nawet po 2 latach od zatwierdzenia przepisu. Przy czym jeśli zależy Ci na punktach za zdjęcie to musi ono być dodane w przeciągu doby od zatwierdzenia przepisu i co najważniejsze musi być ono Twoje własne i do tego poprawnie opisane.
Marino2709
junette
edytaha
Pod zdjęciami nie umieściłaś podpisów. Trzeba każde zdjęcie podpisać określoną ilością znaków, wówczas na zielono wyświetli się napis "zatwierdzone". Tylko wtedy system widzi, że są zdjęcia. Edytuj szybciutko przepisy i podpisz zdjęcia
bajtek
Mogę prosić o odpowiedź
zewa
może nie dodałaś opisów lub dodałaś znaki przestankowe