A już myślałam, że tylko u nas taki maraton. Moja pociecha lubi chodzić na basen więc jej pocieszeniem jest właśnie wypad na basen
Ogólnie lubi się uczyć ale w ostatnim czasie chyba niektórzy nauczyciele chcą nadrobić zaległości z powodu własnych nie nieobecności. Cierpią na tym dzieciaki bo muszą spędzać godziny nad zadaniami i książkami, żeby się na kolejne sprawdziany nauczyć. Początek półrocza był spokojny za to koniec pełen "niespodzianek".
Moje też już mają powoli dość. Najśmieszniejsze jest to, że teraz nauczyciele dają im najwięcej zadań i robią makabrycznie dużo kartkówek i sprawdzianów. Przez pierwsze półrocze nie mieli tylu sprawdzianów i kartkówek co przez ostatnie dwa miesiące.
Przygotowanie do lekcji
Obserwuj wątekOdp: Odp: Przygotowanie do lekcji
misia5
Ogólnie lubi się uczyć ale w ostatnim czasie chyba niektórzy nauczyciele chcą nadrobić zaległości z powodu własnych nie nieobecności. Cierpią na tym dzieciaki bo muszą spędzać godziny nad zadaniami i książkami, żeby się na kolejne sprawdziany nauczyć. Początek półrocza był spokojny za to koniec pełen "niespodzianek".
Odp: Przygotowanie do lekcji
cherry
Ja wychodzę z założenia, że jak rodzicom zależy bardziej niż dzieciom, to niestety powodzenia nie wróżę
Odp: Przygotowanie do lekcji
mocsłodkości
Przygotowanie do lekcji
ciasteczka