Najpierw moim zdaniem powinieneś przeczytać komunikat o prawidłowej odpowiedzi a potem dopiero wszczynać awantury i zawracać nam wszystkim głowę swoimi niedorzecznymi pretensjami.
Tit czekam na odpowiedź. Dużo gram w konkursach i wiem że administratorzy olewają to do kogo pójdzie nagroda.
Ja się upieram na Kozie i proszę mi wytłumaczyć czemu świnia. Tit nie będe czekał godziny na twoją odpowiedź
Dobrze andzia. Pasują ze dwa wymogi Tit dla tego znaku. Dla Kozy pasuje więcej.
Tit teraz uzasadni , czemu świnia dogaduje się ze świnią i czy nie ma problemów z nauką. Gdzie to pisze? Nie gratuluje wygranej, bo jeszcze na to za wcześnie
Przesadzacie z tym konkursem. Nie powinno tak być. Czy przy notatce o świni pisze że się dogaduje dobrze ze sobą?
Czy pisze że nie ma problemów z nauką? Wydaje mi się że Tit musi sama dobrze przestudiować tekst. Koza odpowiada w większej częsci od świni do tych 'wymagan'
Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Strasznie się ciesze Po moich pierwszych postach można wnioskować, ze strzelałam ale ostatnio sprawdzałam bo wcześniej straszne głupoty wypisywałam . Ja jestem spod znaku psa
QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Eko
Ja się upieram na Kozie i proszę mi wytłumaczyć czemu świnia. Tit nie będe czekał godziny na twoją odpowiedź
Marysia123
Eko
Eko
Tit teraz uzasadni , czemu świnia dogaduje się ze świnią i czy nie ma problemów z nauką. Gdzie to pisze? Nie gratuluje wygranej, bo jeszcze na to za wcześnie
Marysia123
mi też pasowała koza Ale cóż...
andziaa
Eko
Czy pisze że nie ma problemów z nauką? Wydaje mi się że Tit musi sama dobrze przestudiować tekst. Koza odpowiada w większej częsci od świni do tych 'wymagan'
Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
andziaa