QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Najpierw moim zdaniem powinieneś przeczytać komunikat o prawidłowej odpowiedzi a potem dopiero wszczynać awantury i zawracać nam wszystkim głowę swoimi niedorzecznymi pretensjami.

Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Eko
  • Eko

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Tit czekam na odpowiedź. Dużo gram w konkursach i wiem że administratorzy olewają to do kogo pójdzie nagroda.
Ja się upieram na Kozie i proszę mi wytłumaczyć czemu świnia. Tit nie będe czekał godziny na twoją odpowiedź

Marysia123
Eko jakiś ty groźny... Ja też myślę, że koza

Eko
  • Eko

Nie ma ale cóż. Trzeba uzasadnić albo Tit nie zna sama odpowiedzi na pytanie. Koza bardziej pasuje od świni. Czekam na szybką odpowiedź.

Eko
  • Eko

Dobrze andzia. Pasują ze dwa wymogi Tit dla tego znaku. Dla Kozy pasuje więcej.
Tit teraz uzasadni , czemu świnia dogaduje się ze świnią i czy nie ma problemów z nauką. Gdzie to pisze? Nie gratuluje wygranej, bo jeszcze na to za wcześnie

Marysia123
Właśnie Eko zgadzam się
mi też pasowała koza Ale cóż...

andziaa
  • andziaa

tak bo później czytając dalsze opisy miałam podejrzenia, że to może jednak nie to

Eko
  • Eko

Przesadzacie z tym konkursem. Nie powinno tak być. Czy przy notatce o świni pisze że się dogaduje dobrze ze sobą?
Czy pisze że nie ma problemów z nauką? Wydaje mi się że Tit musi sama dobrze przestudiować tekst. Koza odpowiada w większej częsci od świni do tych 'wymagan'

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Ale zaraz później wpisałaś świnię

andziaa
  • andziaa

Strasznie się ciesze Po moich pierwszych postach można wnioskować, ze strzelałam ale ostatnio sprawdzałam bo wcześniej straszne głupoty wypisywałam . Ja jestem spod znaku psa

Odpowiedz na/ edytuj QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!