EEeee zaraz tam jakieś rewolty..
Jest coraz lepiej. Nasza wina, że od początku nie byliśmy w klarowny sposób stanowczy.Myślę że i z punktami może być sympatycznie.
Jest coraz lepiej. Nasza wina, że od początku nie byliśmy w klarowny sposób stanowczy.Myślę że i z punktami może być sympatycznie.
a dmuchajcie na co chcecie, tylko przykro sie robi, ze zamiast tym co lubimy (gotowaniem) trzeba sie takimi pierdolami zajmowac... moze w ogole te punkty zniesc i bedzie po klopocie?
a dmuchajcie na co chcecie, tylko przykro sie robi, ze zamiast tym co lubimy (gotowaniem) trzeba sie takimi pierdolami zajmowac... moze w ogole te punkty zniesc i bedzie po klopocie?
a mi sie wydawalo ze obowiazuje domniemanie niewinnosci a to wine nalezy udowodnic....
Strona nie sąd a Adminy nie policja. Jak udowodnić, że pod innym nickiem występuje ta sama osoba?. Gorzej gdy winę udowodni osoba trzecia...a to już może się skończyć prawdziwym sądem dla portalu. Więc lepiej chyba dmuchać na zimne.
zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sty 2009 14:44 przez Bahus)
2halina, oczywiscie jesli publikujesz gdzie indziej to mozesz te same przepisy opublikowac tutaj. Natomiast zwroc uwage, ze sprawa jest prosta jesli tu i tu jest ten sam nick. Zdarza sie, ze uzytkownik dziala pod roznymi nickami. W takich sytuacjach ocena czy mamy do czynienia z kopiowaniem czy nie jest czasami bardzo trudna, ale nie niemozliwa.
W takiej sytuacji najlepiej sie odezwac do mnie na gg (jest w profilu) i wyjasnic sprawe.
Dziekuje Ci za wyczerpujace wyjasnienie. Pozdrawiam, 2halina
zmieniono 1 raz (ostatnio 08 sty 2009 13:05 przez 2halina)
ranking styczen
Obserwuj wątekOdp: ranking styczen
astra
Odp: Odp: ranking styczen
Querubinn
ehm,spożycia nie było... Bahus uciekł, wystraszył się milutkich babek
Odp: ranking styczen
dobry
oj sie porobilo
Odp: Odp: Odp: ranking styczen
Querubinn
oj i to bardzo , zwłaszcza po Bahusa rumie
Bahus
Nawet jest
dobry
astra
Jestem za
cremebrule
Bahus
Strona nie sąd a Adminy nie policja. Jak udowodnić, że pod innym nickiem występuje ta sama osoba?. Gorzej gdy winę udowodni osoba trzecia...a to już może się skończyć prawdziwym sądem dla portalu. Więc lepiej chyba dmuchać na zimne.
2halina
Dziekuje Ci za wyczerpujace wyjasnienie. Pozdrawiam, 2halina