Bardzo ładnie jest w Złotym Runie w Górze Kalwarii. Byłam tam ostatnio na pięknej komunii. Elegancko przygotowana sala, świetna kuchnia, obsługa profesjonalna. Impreza dopracowana w 110%. Do tego spokojna okolica
Podbiję temat bo zaraz będzie na topie Też organizowałam komunię w lokalu, tylko, że ja w Leśnej Woli http://www.restauracja.lesnawola.pl/ Jedzenie przepyszne i wszystko na szóstkę z plusem. Bardzo mi się podobało podejście podczas zamawiania całej imprezy. Przygotowane różne wersje menu wraz z różnymi cenami ze zdjęciami potraw, co bardzo pomaga przy wyborze.
Moja kuzynka jest fanką kuchni orientalnej, że mieszka w Krakowie to najprawdopodobniej przyjecie komunijne mojej chrześnicy będzie się w restauracji Mekong. Nie powiem, mnie ta perspektywa bardzo cieszy, bo takiej kaczki jak w tej restauracji nie jadłem nigdzie indziej.
Witam serdecznie. W tym roku moja córeczka obchodzi komunię i chciałabym zorganizować większe przyjęcie. Zjedzie się trochę gości, gdyż już dawno nie było takiej okazji, zalezy mi na tym, by restauracja zajęła się dosłownie wszystkim bo sama mam wiele pracy, no i aby było przede wszystkim smacznie - coś tradycyjnego najlepiej. Zalezy mi równiez na lokalizacji, jestesmy z Piaseczna, no i chcielibysmy logistycznie to też jakoś dobrze dopracować. Z góry dziękuje za pomoc.
Restauracja na komunię
Obserwuj wątekOdp: Restauracja na komunię
Julciaju
Odp: Restauracja na komunię
mrs_drake
Odp: Odp: Odp: Restauracja na komunię
Annushka
Odp: Odp: Restauracja na komunię
paulinna28
Odp: Restauracja na komunię
marynio
Odp: Odp: Restauracja na komunię