Kocham chińszczyznę i często szukam takich lokali. W Szczecinie moje serce zdobyła restauracja Chinaming. W lokalu jest bardzo przyjemnie, pachnie czystością i gotującymi się świeżymi daniami.
Dla znawców dobrego jedzenia, a wiedzę tutaj takowych, chciałabym polecić restaurację Pańska 85, która znajduje się w naszej kochanej stolicy Robią fenomenalne, oryginalnie smakujące specjały!
Jak dla mnie nie ma lepszej restauracji orientalnej jak Mekong w Nowym Sączu. Ile razy tam jestem to odkrywam nowe smaki. Ostatnio jadłem kalmary nadziewane grzybami. Pyszne i elegancko podane.
Polecam www.zensushi.pl Jest to restauracja, która znajduje się w Krakowie. Przechodziłam z chłopakiem koło drukarni, patrzę, a tam świetna knajpa, zapachy czuć z oddali, a w środku... świetny klimat i pyszne, świeże jedzenie. Azja, Ameryki, Europa... dania z całego świata, przystawki pierwsza klasa, pyszniutkie desery, a klimat wieczorami niesamowity. Polecam w stu procentach.
Ja najczęściej jadam w Sensi Sushi na Górczewskiej. Jest tam bardzo sympatycznie i bardzo dobre, świeże jedzenie. Na zamówienie zazwyczaj czekam kilka minut.
Z restauracji warszawskich to ja moge serdecznie polecic restauracje; http://www.sushiwesola.pl/ - bar sushi - Wesoła - Zielona, ul. Wspólna 37a
Maja tam przewaznie jakies promocje, a to darmowe desery, a to darmowe piwo Polecam serdecznie
zmieniono 3 razy (ostatnio 28 cze 2013 17:44 przez Beneq)
Z restauracji Akashia polecam Tori Teriyaki, Oya Kamo, Warzywa Tempura, oraz zestawy Sushi.
Wiele razy tam bywałem, zawsze pełny lokal ludzi, trochę długo się czeka na zamówienie ale jest warto
restauracje Azjatyckie i Sushi bary
Obserwuj wątekOdp: restauracje Azjatyckie i Sushi bary
Basia74
Odp: Odp: marynio
NisiaM
Odp: marynio
NisiaM
marynio
marynio
Odp: restauracje Azjatyckie i Sushi bary
KatarzynaK
beata-a
Pawelas1990
Odp: Odp: restauracje Azjatyckie i Sushi bary
Pawelas1990
Beneq
Maja tam przewaznie jakies promocje, a to darmowe desery, a to darmowe piwo Polecam serdecznie
Odp: Odp: restauracje Azjatyckie i Sushi bary
Pawelas1990
Wiele razy tam bywałem, zawsze pełny lokal ludzi, trochę długo się czeka na zamówienie ale jest warto
http://youtu.be/F90cb7dMfpY