no nie... i się wydało ale już mało jestem "do siebie podobna" - kolor włosów nie ten. Jakby jeszcze lepiej na wątkach poszperać, to i nowsze by się znalazły hihi
a w Izbicy byłam kiedyś na jakimś powiatowym konkursie ortograficznym
zmieniono 1 raz (ostatnio 01 gru 2010 21:54 przez cherry)
Ja urodziłam się w Hrubieszowie, to jest na wschodzie Polski. Cicho, spokojnie - niedaleko nad Bug i na Ukrainę.
Pierwsze zdjęcie jest zrobione w Gródku nad Bugiem, i to jak się pewnie domyslacie jestem ja, podczas którejś rowerowej wycieczki, chyba 2 lata temu, a drugie zdjęcie przedstawia cerkiew hrubieszowską - jest to druga cerkiew w Europie posiadająca 13 kopuł. Pierwsza jest w Finlandii.
ojejeee co tu sie dzieje? nic mi nie wchodzilo ... a potem pojawilo sie wszystko naraz ...
tu ciagle cos jest nie tak! prosze niech ktos usunie nadmiar moich postów
ojejeee co tu sie dzieje? nic mi nie wchodzilo ... a potem pojawilo sie wszystko naraz ...
Odpowiedz na/ edytuj Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
cherry
no nie... i się wydało ale już mało jestem "do siebie podobna" - kolor włosów nie ten. Jakby jeszcze lepiej na wątkach poszperać, to i nowsze by się znalazły hihi
a w Izbicy byłam kiedyś na jakimś powiatowym konkursie ortograficznym
Odp: Odp: Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
misia14
Odp: Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
luna19
Odp: Odp: Odp: Odp: Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
cherry
Odp: Odp: Odp: Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
cherry
Pierwsze zdjęcie jest zrobione w Gródku nad Bugiem, i to jak się pewnie domyslacie jestem ja, podczas którejś rowerowej wycieczki, chyba 2 lata temu, a drugie zdjęcie przedstawia cerkiew hrubieszowską - jest to druga cerkiew w Europie posiadająca 13 kopuł. Pierwsza jest w Finlandii.
Marika_1961
Mi tez tak czesto sie robi...fajne fotki
Odp: Odp: Odp: Skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy.
Pyza
luna19