Jak ja dawno nie piłam soków robionych przy użyciu sokowirówki. Ostatnio jako dziecko Od jakiegoś czasu "chodzi" za mną i moim mężem by kupić taki sprzęt i sobie takie soki robić. Dziewczyny byłby zachwycone, że można wypić sok z czegoś co przed chwilą rosło na drzewie lub na grządce
Ja mam sokowirówkę wolnoobrotową. Nie pamiętam jakiej firmy, ale generalnie bardzo dobrze się sprawuje. Potrafi niemalże ze wszystkiego wycisnąć sok. Bardzo często do soków owocowych dodaję odrobinę selera i wychodzą naprawdę fajne napoje.
Obstawiam sokowirówkę, szczególnie gdy dzieci małe i robi się naturalne soki. Na stronie electro.pl jest ich spory wybór. My mamy też marki Zelmer i świetnie się sprawuje.
Od lat mam Brauna i sprawdza się do wszystkiego. Ale znajomi korzystają też z Boscha, Zelmera i nie narzekają. Zwróc tylko uwagę na moc silnika. Im większa tym mniejsze prawdopodobieństwo, że go zajedziesz np. mieląc orzechy
Do sokowirówki nadają się twarde owoce i warzywa, ze szpinaku wiele nie wyciśniesz. Lepiej wykorzystać blender i zrobić smoothie - nie ma żadnych odpadów no i jest bardziej funkcjonalny. Lub zainwestować w wyciskarkę. W niej wyciśniesz prawie wszystko
Hej! Moim zdaniem dobra sokowirówka może przydać się nie tylko do wyciskania soków. Poza tym wydaje mi się, że sokowirówka lepiej rozdrabnia owoce. Pozdrawiam!
Polecam sokowirówkę, ponieważ możesz ją wykorzystać nie tylko do przyrządzania soków. Polecam sokowirówki marki Zelmer, mam taką i muszę przyznać, że sprawdza się bardzo dobrze
sokowirowka
Obserwuj wątekOdp: sokowirowka
misia5
Odp: sokowirowka
Monica_Tess
marynio
Odp: Odp: Odp: sokowirowka
kaxto-nic
Odp: Odp: sokowirowka
ewela24