Hej! Ja zamiast diety polecę ćwiczenia - można znaleźć wiele naprawdę fajnych ćwiczeń w Internecie. No albo bieganie - też pomaga. Oczywiście nie zlikwiduje cellulitu w całości, jednak poprawi wygląd skóry.
wierze,ale to swiadczy o tym,ze masz dobre geny i nie musisz walczyc z celulitem.
Ja sama tez nie mam z nim problemu,ale mam znajome (duzo mlodsze),ktore wciaz wyprobowuja nowe smarowidla i metody przeciwko tej zmorze i wiele im to,niestety,nie pomaga.Wydaje mi sie,ze przywiazujemy do tego zbyt duza wage.Tak natura sobie nas wymyslila i pewnie miala po temu powod.
Albertynko, mozesz uwierzyc mi na slowo, jak jestem w dobrej formie, tzn nie mam nadwagi, zadnych faldek na boczkach, to po celulucie ani sladu! Dopiero jak mi sie troche uzbiera, zazwyczaj zima, tak ze 2-3 kg za duzo, to na udach mi troche wylazi, ale jak zrzuce zbednosci, po cellulicie nie ma sladu, powaznie!
taki piling można wykonywać z samych fusów po kawie... jak najwięcej masaży, polecam oliwkę z ziai do masażu,dosyć duża i kosztuje nie wiele.20minut dziennie przez miesiąc odchudzi Ci uda,wiem to z doświadczenia aczkolwiek obecnie nie jestem szczupła. Bardzo banalne i zerowe koszty walki z celulitem. Co do słodyczy,to nie zgadzam się.Człowiek nie jest stworzony po to by w ogóle nie jeść danych mu rzeczy,nie wierzę w to, że nie jedząc można pozbyć się tego czy tamtego, po prostu trzeba jeść tego mniej.pozdro
zakup kosmetykow to jedno, dieta to drugie. zmniejsz ilosc weglowodanow jakie przyjmujsz, zastap je produktami rybnymi bogatymi w omega3 ujedrniajaca skore! duzo tych kwasow omega3 zawieraja produkty neptuna, wnioskuje po tym co napisali na swojej stronie. daj znac jak efekty!
Kupujemy kawę sypaną, taką do parzeni po turecku 250g
Do pół kubka kawy dosypujemy łyżkę soli i łyżkę cynamonu (napina, pobudza) i zalewamy żelem do kąpieli aż uzyskamy konsystencję błotka. Robimy sobie z niego peeling miejsca "newralgiczne" - uda, biodra, brzuch masujemy ok 15 minut. Potem się to wszystko spłukuje mocnym strumieniem wody - na zmianę zimnej i ciepłej. To jest info z internetu.
Dla mnie najlepsza metoda jest utrzymanie szczuplej sylwetki - duzo ruchu, duzo warzyw, duzo plynow (woda mineralna i zielona herbata) i niewielkie, ale tresiwe posilki. Rower stancjonarny - swietne rozwiazanie, pogoda czy nie, zawsze mozna wsiasc i spalac kalorie. Dobrze jest poczytac jakies dobre poradniki na temat wlasicwego odzywiania i przerw miedzy posilkami. No i calkowita rezygnacja ze slodyczy (ewentualnie niewielka ilosc gorzkiej czekolady). Mozna sprobowac zmienic styl odzywiania i poczekac na efekty, na pewno przyjda. Jakos nie wierze w skuteczne dzialanie kosmetykow. Slyszalam o tabletkach... ale uwazam, ze najlepiej jest zaczac od przyczyn, a skutki zostawic na pozniej Zycze wytrwalosci i powodzenia, no i troche silnej woli. Pozdrawiam
dzięki Madzia,
będę musiała się wybrać po preparaty z algami,
ćwiczę 2 razy w tygodniu - 1-godzinne zajęcia z latinfitnessu,
teraz nie pozostaje mi nic innego jak zakup kosmetyków
sposoby na cellulit
Obserwuj wątekOdp: Odp: sposoby na cellulit
ElkaKk
Odp: sposoby na cellulit
ewela24
Ja sama tez nie mam z nim problemu,ale mam znajome (duzo mlodsze),ktore wciaz wyprobowuja nowe smarowidla i metody przeciwko tej zmorze i wiele im to,niestety,nie pomaga.Wydaje mi sie,ze przywiazujemy do tego zbyt duza wage.Tak natura sobie nas wymyslila i pewnie miala po temu powod.
Sarenka
szewczyk
izabelka19
tulinez
Do pół kubka kawy dosypujemy łyżkę soli i łyżkę cynamonu (napina, pobudza) i zalewamy żelem do kąpieli aż uzyskamy konsystencję błotka. Robimy sobie z niego peeling miejsca "newralgiczne" - uda, biodra, brzuch masujemy ok 15 minut. Potem się to wszystko spłukuje mocnym strumieniem wody - na zmianę zimnej i ciepłej. To jest info z internetu.
Sarenka
kluska
będę musiała się wybrać po preparaty z algami,
ćwiczę 2 razy w tygodniu - 1-godzinne zajęcia z latinfitnessu,
teraz nie pozostaje mi nic innego jak zakup kosmetyków