jadłam w kilku restauracjach sushi, jednak jeżeli chodzi o restaurację z Warszawie na najbardziej zasmakowało mi w Sensi Sushi. Wszystkie składniki zawsze są świeże i dobrze przyrządzone, ryż nie rozgotowany. Dodatkowym plusem jest niska cena zestawów
Mi zawsze sushi smakowało w Besuto - mają tam bardzo ładnie przyrządzone potrawy z samych świeżych składników.
Bywałam w wielu restauracjach ale tam smakuje mi zdecydowanie najbardziej.
W poniedziałki i wtorki mają dodatkowe menu bug cuisine z daniami z... owadów
W zeszłym tygodniu spróbowałam szarańczy w tempurze i muszę przyznać, że smakowały trochę jak kurczak jednak mają swoją oryginalna nutę smakową .. Trzeba to po prostu spróbować
Bardzo smaczne sushi jest w World Sushi. Kiedyś lokal był na ul. Popularnej, teraz przenieśli się na Belgradzką. Świeże ryby, idealnie przyrządzony ryż, no i porcję są spore, a to bardzo ważne jak ktoś jest miłośnikiem kuchni japońskiej Można u nich zamówić również w dostawie i kosztować te pyszności w domowym zaciszu
Sushi to wyjątkowy specjał. Niby prosty, niby mały ale bardzo łatwo go zepsuć. Najgorzej gdy na taki "niewypał" trafia dopiero potencjalny fan sushi. Wtedy trudno takiego przekonać do ponownego spróbowania. Dlatego ważne jest wybieranie sprawdzonych miejsc. Ja zazwyczaj kieruję się opiniami i wybieram miejsca z największą ilością pozytywnych. Z moich sprawdzonych barów sushi mogę wymienić Ryżowe Pole, o którym chyba jeszcze nikt nie napisał.
Sushi w Warszawie
Obserwuj wątekOdp: Sushi w Warszawie
beata-a
Odp: Odp: Sushi w Warszawie
kaczor
Odp: Sushi w Warszawie
Bywałam w wielu restauracjach ale tam smakuje mi zdecydowanie najbardziej.
W poniedziałki i wtorki mają dodatkowe menu bug cuisine z daniami z... owadów
W zeszłym tygodniu spróbowałam szarańczy w tempurze i muszę przyznać, że smakowały trochę jak kurczak jednak mają swoją oryginalna nutę smakową .. Trzeba to po prostu spróbować
Bartoszz
majeczkowa
Odp: Odp: Sushi w Warszawie
Pyza
majeczkowa
patima
Tonko