Moim zdanie ten pkt regulaminu pozwalana usunięcie użytkowniczki z "lidla"
"W przypadku stwierdzenia, że treść Wpisu w serwisie Gotujmy.pl narusza obowiązujące przepisy prawa, postanowienia niniejszego regulaminu lub dobre obyczaje, administratorzy Gotujmy.pl mają prawo do usunięcia takiego Wpisu, a dodatkowo może zostać skasowane Konto Użytkownika, który dokonal takiego Wpisu."
Wszelkie dobre obyczaje zostały naruszone
zmieniono 1 raz (ostatnio 01 maj 2012 22:04 przez Agiatis)
A mnie szlag trafia jak czytam przepisy użytkownika mooooon, który/a pisze totalne głupoty w przepisach i nie potrafi rozsądnie odpowiedzieć na zadane pytanie. Mam poważne wątpliwości czy ten "mistrz kuchni" kiedykolwiek cokolwiek ugotował, prędzej wygląda mi na kolejnego nabijacza punktów
Jak mi jeszcze raz magdaprzed wstawi tekst o genialnych zakupach w Lidlu to mnie diabli wezmą . Oświadczam ,że Lidl dla mnie nie istnieje przez te durne krypto reklamy. Zamierzam napisać do nich na kontakt skargę na bezmyślność i spamowanie .
Magdaprzed wstawiła dzisiaj sporo komentarzy z reklamą Lidla. Mam nadzieję, że skarga przyniesie jakiś skutek.
zmieniono 1 raz (ostatnio 01 maj 2012 21:43 przez edytaha)
Jak mi jeszcze raz magdaprzed wstawi tekst o genialnych zakupach w Lidlu to mnie diabli wezmą . Oświadczam ,że Lidl dla mnie nie istnieje przez te durne krypto reklamy. Zamierzam napisać do nich na kontakt skargę na bezmyślność i spamowanie .
Znalazłem wczoraj kilka przepisów zosisamosi są juz zablokowane.Miała conajmniej 5.
Po 1 znalazłem u carmen1051 i malwina1808 sprawdzcie je bo na 100% co 2 przepis to plagiat a co 3 dobrze przerobiony
szlag mnie trafia
Obserwuj wątekOdp: Odp: szlag mnie trafia
teresa_rm
Odp: Odp: szlag mnie trafia
teresa_rm
Odp: Odp: Odp: szlag mnie trafia
bernika
Agiatis
"W przypadku stwierdzenia, że treść Wpisu w serwisie Gotujmy.pl narusza obowiązujące przepisy prawa, postanowienia niniejszego regulaminu lub dobre obyczaje, administratorzy Gotujmy.pl mają prawo do usunięcia takiego Wpisu, a dodatkowo może zostać skasowane Konto Użytkownika, który dokonal takiego Wpisu."
Wszelkie dobre obyczaje zostały naruszone
Odp: szlag mnie trafia
edytaha
edytaha
Magdaprzed wstawiła dzisiaj sporo komentarzy z reklamą Lidla. Mam nadzieję, że skarga przyniesie jakiś skutek.
Babciagramolka
głodek221
Wygladają na samo robione przez siebie ale ktow iw hehe
darmiona
To wszystko przez fakt plagiatowania na masową skalę, wszystkim nerwy puszczają.
głodek221
Po 1 znalazłem u carmen1051 i malwina1808 sprawdzcie je bo na 100% co 2 przepis to plagiat a co 3 dobrze przerobiony