Smaczna restauracja jest na śródmieściu chodzi mi o Brooklyn Bakery & Wine. Zjesz tam tak jak chcesz. Potrawy smakują rewelacyjnie i jest to ciekawe aromatyczne miejsce. Cenny mają niskie i często znajdziesz coś nowego.
A ja w Ole! Tapas Steak Restaurant chętnie polecę 3 rodzaje sera Manchego- owczy 14-miesięczny, owczy 6-miesięczny, krowio-owczy 3-miesięczny, które są podawane z marmoladą z pigwy i papryką karmelizowaną. Ceny w Ole! są średnie- nie za tanio nie za drogo. Uważam, że raz na dwa tygodnie można się tam wybrać bez większego uszczerbku na portfelu Generalnie dla mnie to miejsce jest bardzo ok i jestem tam częstszym bywalcem, przede wszystkim ze względu na bardzo wysoką jakość podawanych potraw.
Też byłam w Ole! Tapas Steak Restaurant i również uważam, że warto się tam wybrać, bez względu na to, czy ktoś jest zagorzałym miłośnikiem kuchni hiszpańskiej, czy też nie. Po prostu jak dla mnie to jest miłe miejsce, z dobrym jedzeniem, trochę kojarzy mi się z taką romantyczną knajpką z filmów hollywoodzkich, jeśli wiecie co mam na myśli- pozytywnie
Hej wszystkim,
ja ze swojej strony z przyjemnością mogę polecić OLE ! - Tapas Steak Restaurant, hiszpańską knajpka na Placu Trzech Krzyży. Jeśli macie chwilę zamówcie sobie tortille hiszpańską z cukinią i zupę Marisco z z grillowaną krewetką. Obie potrawy pyszne i w przystępnych cenach. To akurat jadłam ja będąc w tym miejscu, ale z tego co pamiętam mają jeszcze kilka innych ciekawych propozycji.
Jeśli ktoś tam był i spróbował czegoś innego niech da znać, żebym wiedziała co zamówić następnym razem
Hej! Ostatnio zupełnie przypadkowo wpadłam na bardzo sympatyczny i klimatyczny lokalik, a właściwie bistro w samym sercu Warszawy, za DH Sezam, róg Marszałkowkiej i Świętokrzyskiej. Nazywa się Cafe.hu i mieści się przy Instytucie Kultury Węgierskiej. Gotuje Węgier, i to nie byle jak. Ja akurat trafiłam na pyszną zapiekankę z ziemniakami, węgierską kiełbasą i jajkiem, ale była też rewelacyjna zupa fasolowa. Kawa podawana w śmiesznym szkle, ale dawno nie piłam tak aromatycznej, jak tam. Na deser pyszny krem z kasztanów. Widziałam też, że są syfony i napoje z wodą syfonową. Smaki, które rzadko można spotkać. Ceny b. rozsądne. Napoje, kawy i herbaty od 5 do 8 zł, dania od 6 do 13zł. Minus - nie ma stałego menu. Plus - codziennie jest coś nowego i świeżego. Bardzo gorąco polecam, kuchnia węgierska w nowoczesnej i dość taniej odsłonie. I wcale nie na ostro
A ja nie zrobie ani reklamy, ani kryptoreklamy ani antyreklamy..
Poszlam zjeść w warszawie do pierwszego lepszego barku gdzies w okolicy centrum.. na dole .. Milo, przyjemnie, pachnąco. Mily pn podał mi zamowiony obiad za ktory zaplacilam kiedy zamawialam. Zjadlam , odetchnelam chwile , przy czym drugi pan przygladal mi sie czemus z uwagą.. No i .. zwyczajnie wstalam i wyszlam.. odeszlam zaledwie z 10 krokow od wejścia a tu biegnie za mną pan w fartuszku i mowi ze nie zaplacilam za obiad.. Ja zdziwiona , oczy szeroko otworzylam i podaje sume jaką zaplacilam a on mi mowi ze nie prawda.. wiec wyjmuje z portwela paragon... Pan zrobil mine pieska ktory dostal lanie za podarty but.. przeprosil i poszedl.. Mialam tam wrocić.. ale nie chcialam sobie psuc humoru ... jednak chyba tam kiedys jeszcze pojde.. taka moja natura .. paragon oczywiscie zachowam haha
Szybko, tanio i smacznie w Warszawie
Obserwuj wątekOdp: Szybko, tanio i smacznie w Warszawie
lasije4813@yks247.co
Odp: Szybko, tanio i smacznie w Warszawie
daniel1234
Testuj za darmo 45-dniowy OpenCard.
wystarczy kliknąć w poniższy link.
http://bit.ly/FreeTrial45
adik356
Sandra_Potocz
kaczor
rafaello444
sylwiaborek159
Odp: Odp: Szybko, tanio i smacznie w Warszawie
Malina777
ja ze swojej strony z przyjemnością mogę polecić OLE ! - Tapas Steak Restaurant, hiszpańską knajpka na Placu Trzech Krzyży. Jeśli macie chwilę zamówcie sobie tortille hiszpańską z cukinią i zupę Marisco z z grillowaną krewetką. Obie potrawy pyszne i w przystępnych cenach. To akurat jadłam ja będąc w tym miejscu, ale z tego co pamiętam mają jeszcze kilka innych ciekawych propozycji.
Jeśli ktoś tam był i spróbował czegoś innego niech da znać, żebym wiedziała co zamówić następnym razem
bjdj
luna19
Poszlam zjeść w warszawie do pierwszego lepszego barku gdzies w okolicy centrum.. na dole .. Milo, przyjemnie, pachnąco. Mily pn podał mi zamowiony obiad za ktory zaplacilam kiedy zamawialam. Zjadlam , odetchnelam chwile , przy czym drugi pan przygladal mi sie czemus z uwagą.. No i .. zwyczajnie wstalam i wyszlam.. odeszlam zaledwie z 10 krokow od wejścia a tu biegnie za mną pan w fartuszku i mowi ze nie zaplacilam za obiad.. Ja zdziwiona , oczy szeroko otworzylam i podaje sume jaką zaplacilam a on mi mowi ze nie prawda.. wiec wyjmuje z portwela paragon... Pan zrobil mine pieska ktory dostal lanie za podarty but.. przeprosil i poszedl.. Mialam tam wrocić.. ale nie chcialam sobie psuc humoru ... jednak chyba tam kiedys jeszcze pojde.. taka moja natura .. paragon oczywiscie zachowam haha