Zaraz kolejne pytanie i dzień 5 konkursu.
Coś się mi nie zgadza, bo jak miały być 24 dzbanki do rozdania, a konkurs jest tylko do 05.08, to stanowi razem 11 dni konkursu, a w każdym dniu są do wygrania po 2, to daję sumę 22 dzbanków, a co z pozostałymi 2 dzbankami ?
TIT, proszę o wyjaśnienie mi tej kwestii, tych 2 brakujących dzbanków, czy konkurs jest do 06.08., to wtedy by się one zgadzały ?
Znów się nie udało, ale dopiero 4 dzień konkursu minął.
Ja zawsze jestem obok nagród, bo albo napiszę odp. przed, albo po wyznaczonej liczbie.
Nie zrażam się i gram do końca, bo konkurs jeszcze do 06.08.-piątek i do rozdania aż 24 dzbanki.
Tit, jakie w dniu dzisiejszym wygrały miejsca, bo nie pisze nigdzie ? 5 i 11 ?
Tit, bo są różne odpowiedzi i w końcu nie wiem która jest dobra?
o kurcze akurat pisałem wiadomość i akurat wyniki dziękuję a dane to teraz posłac do pani Anny czy to się po zakończeniu pani Anna będzie z nami kontaktować?
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Obserwuj wątekOdp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
caroline1983
gusia1000
Coś się mi nie zgadza, bo jak miały być 24 dzbanki do rozdania, a konkurs jest tylko do 05.08, to stanowi razem 11 dni konkursu, a w każdym dniu są do wygrania po 2, to daję sumę 22 dzbanków, a co z pozostałymi 2 dzbankami ?
TIT, proszę o wyjaśnienie mi tej kwestii, tych 2 brakujących dzbanków, czy konkurs jest do 06.08., to wtedy by się one zgadzały ?
Odp: Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
pioge7
tak 3 i 8
gusia1000
gusia1000
Ja zawsze jestem obok nagród, bo albo napiszę odp. przed, albo po wyznaczonej liczbie.
Nie zrażam się i gram do końca, bo konkurs jeszcze do 06.08.-piątek i do rozdania aż 24 dzbanki.
Tit, jakie w dniu dzisiejszym wygrały miejsca, bo nie pisze nigdzie ? 5 i 11 ?
pioge7
aha ok dzięki
powodzenia wszystkim
Evi
pioge7
o kurcze akurat pisałem wiadomość i akurat wyniki dziękuję a dane to teraz posłac do pani Anny czy to się po zakończeniu pani Anna będzie z nami kontaktować?
pzdr Tit