Pojemniki próżniowe przeznaczone są do przechowywania produktów spożywczych oraz artykułów, dla których zalecana jest ochrona przed wilgocią i powietrzem atmosferycznym (tlenem).
Przechowywanie żywności w warunkach próżniowych to:
od 3 do 5 -krotne wydłużenie świeżości
zachowanie naturalnego smaku i aromatu
całkowite zatrzymanie emisji zapachów
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Ten proces kulinarny to: Marynowanie. Pojemniki VACUUM DAFI doskonale nadają się do marynowania potraw, zwłaszcza mięs, gdyż środowisku próżniowym proces marynowania jest bardziej efektywny.
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Obserwuj wątekOdp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
zuzamm
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
kiwi
Przechowywanie żywności w warunkach próżniowych to:
od 3 do 5 -krotne wydłużenie świeżości
zachowanie naturalnego smaku i aromatu
całkowite zatrzymanie emisji zapachów
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
najsmaczniejsze.pl
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
ilonkowy
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Magula
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Weronka
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
mięsko
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
pioge7
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Sałatki
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
gosia47-47