a może zrób jej tort z jej ulubioną bajką z dzieciństwa? też śmiesznie dużo jest w internecie tortów z Barbie i nawet nie są trudne do wykonania tylko potrzebna ci lalka będzie
wpisz sobie w google grafika tort na 18 i ci wyskoczy multum pomysłów. Ja ogólnie poszłabym w kierunku takim: kształt 18 i ozdobione motywami np. jak lubi zakupy to możesz użyć tego motywu jakie loga firm, torba z zakupami itp, jak lubi no hello kitty to hello kitty albo jak lubi muzykę ogólnie to w nutki jak pali to jej daj na torcie fajki i flasszki cokolwiek zależy czy chcesz śmiesznie, czy bardziej elegancko no powiedz o niej coś więcej
może jakiś tort ze zdjęciem?
albo tort w kształcie 18? albo hmm w kształcie butelki szampana? no nie wiem.. nie tylko męskie przyrodzenia są różne symbole dorosłości
Jeśli nie znamy gustów i zainteresowań osoby dla której ma być tort to myślę, że taki bezie najbezpieczniejszy. jest to jeden z moich pierwszych tortów i piekłam go na 18-tkę syna, ale jest smaczny i chyba odpowiedni.
Jeżeli wiemy coś więcej o danej osobie to można zaszaleć i myślę, że na stronce znajdziesz coś odpowiedniego, bo jest cała masa pysznych i pięknych tortów.
( Mnie osobiście także rażą torty o których wspominacie. )
Jeżeli nie ma to być (moim zdaniem) oklepany i głupi zwyczaj robienia męskich przyrodzeń na tortach, to najlepiej dowiedzieć się najpierw o zainteresowaniach kuzynki, kim chce być i w ogóle.
A już myślałam, że tylko mi się takie torty nie podobają
Jeżeli nie ma to być (moim zdaniem) oklepany i głupi zwyczaj robienia męskich przyrodzeń na tortach, to najlepiej dowiedzieć się najpierw o zainteresowaniach kuzynki, kim chce być i w ogóle.
Tort na 18 dla "dziewczynki"...
Obserwuj wątekOdp: Tort na 18 dla "dziewczynki"...
ewela24
Odp: Tort na 18 dla "dziewczynki"...
aaaishaaa
aaaishaaa
JohnnyBravo
albo tort w kształcie 18? albo hmm w kształcie butelki szampana? no nie wiem.. nie tylko męskie przyrodzenia są różne symbole dorosłości
Makuowicz
ja lubie mocno kremowe
zewa
https://gotujmy.pl/tort-galaretkowo-smietanowy,przepisy,90688.html
Jeżeli wiemy coś więcej o danej osobie to można zaszaleć i myślę, że na stronce znajdziesz coś odpowiedniego, bo jest cała masa pysznych i pięknych tortów.
( Mnie osobiście także rażą torty o których wspominacie. )
kołczu
kołczu
Odp: Odp: Tort na 18 dla "dziewczynki"...
misia5
A już myślałam, że tylko mi się takie torty nie podobają
k.tyczynski