Śliczne te torty i trzeba w ich zrobienie włożyć sporo pracy. Sama robię bardzo dużo różnych tortów i wiem jakie to trudne, dlatego też nie rozumiem dlaczego ten na dole dla Kacperka jest taki zminusowany
Powiem szczerze że pracy jest przy nim dużo ale czego się nie robi dla chrześnicy a jeszcze jak ktoś lubi sie bawić w takie cuda to aż grzech odmówić Pozdrawim
Witam i bardzo się cieszę , że moje dzieło si podoba
Tort składał się z dwóch placków biszkoptowych jeden z nich był czekoladowy a drugi zwykły biały te biszkopty były przełożone masą z masła i jajkami ubitymi na parze z dodatkiem cukru , następnie upiekłam dwa biszkopty i zrobiłam z nich rolady które były przełożone masą i dodałam galaretkę czerwoną która już tężała te rolady ułożyłam na środku tortu i przykryłam kolejnym biszkoptem chyba po trzech jajach, następnie starałam się ładnie masę rozprowadzić po całej powierzchni tortu Róże przyznaje się kupiłam gotowe ale kielich jak widać sama zrobiłam z galaretki żółtej , hostię dostałam od ciotki, winogron specjalnie mały kupiłam i dodałam liście z porzeczki
Tort na pierwszą komunię świętą:):):)
Obserwuj wątekOdp: Tort na pierwszą komunię świętą:):):)
ewela24
Odp: Odp: Tort na pierwszą komunię świętą:):):)
2milutka
Odp: Tort na pierwszą komunię świętą:):):)
iziona
2milutka
Odp: Odp: Odp: Tort na pierwszą komunię świętą:):):)
Doroti_28
zbysiowa
To samo miałam zaproponować, i jeszcze jak by był pokazany w przekroju...mmm brzmi smacznie
kołczu
Odp: Odp: Odp: Tort na pierwszą komunię świętą:):):)
Doroti_28
Doroti_28
Tort składał się z dwóch placków biszkoptowych jeden z nich był czekoladowy a drugi zwykły biały te biszkopty były przełożone masą z masła i jajkami ubitymi na parze z dodatkiem cukru , następnie upiekłam dwa biszkopty i zrobiłam z nich rolady które były przełożone masą i dodałam galaretkę czerwoną która już tężała te rolady ułożyłam na środku tortu i przykryłam kolejnym biszkoptem chyba po trzech jajach, następnie starałam się ładnie masę rozprowadzić po całej powierzchni tortu Róże przyznaje się kupiłam gotowe ale kielich jak widać sama zrobiłam z galaretki żółtej , hostię dostałam od ciotki, winogron specjalnie mały kupiłam i dodałam liście z porzeczki
zbysiowa