To może nie tort ale równie straszny! Amerykanie już przygotowują się do Halloween, a to straszna panna cotta, na którą natrafiłem w sieci - tęczówka z kiwi, krew z sosu malinowego, a samo oko ma smak kokosu, brrrr....
Ja tortów i tak nie lubię jeść ani tradycyjnych ani z kremami maślanymi ani żadnych. No chyba, że tort bezowy z malinami. Ale rozumiem potrzebę uwznioślenia imprezy tortem w wyszukanym kształcie.
Ja też nie lubię tortów w ogóle. Traktuję je chyba bardziej jako dekorację, bo dla mnie tort od tortu się nie różni i zjadam kawałek z grzeczności, a nie dla smaku, ale ten weselny, z księżniczką na szczycie ma u mnie za sam wygląd 5 z plusem
Ja tortów i tak nie lubię jeść ani tradycyjnych ani z kremami maślanymi ani żadnych. No chyba, że tort bezowy z malinami. Ale rozumiem potrzebę uwznioślenia imprezy tortem w wyszukanym kształcie.
Też mam wątpliwości - nie lubię tych tortów pokrytych masą cukrową . Może i pięknie wygladają ale są nie do zjedzenia . W dodatku ostatnio porobiła sie moda na torty na bazie bitej śmietany niby nisko kaloryczne . Ja tam jestem tradycjonalistka - tort to tort . Ma być porządna masa maślana o konkretnym smaku ( oczywiscie dodatki typu owoce , kawa , kakao i wszelkie dekoracje z nich dozwolone ) . Ale tortu maszkary bym na stole nie postawiła nawet dziecku . Brrrr - zdecydowanie wolę cukierkowe dekoracje typu kwiatki , bratki itp.
Torty straszne i torty bajkowe
Obserwuj wątekOdp: Torty straszne i torty bajkowe
kołczu
Odp: Torty straszne i torty bajkowe
kasiunia.1981
Odp: Odp: Torty straszne i torty bajkowe
cherry
Ja też nie lubię tortów w ogóle. Traktuję je chyba bardziej jako dekorację, bo dla mnie tort od tortu się nie różni i zjadam kawałek z grzeczności, a nie dla smaku, ale ten weselny, z księżniczką na szczycie ma u mnie za sam wygląd 5 z plusem
Babciagramolka
TheKajtex
cherry
kasiunia.1981
Bałabym się go pokroić