Zaznaczam na samym początku, że to co podaję, nie jest łamanie regulaminu, tylko nie miałam gdzie tego umieścić. A chce powiedzieć, że ..... TAKIE PRZEPISY /jak ten podany link / https://gotujmy.pl/szybki-rosol,przepisy,96048.html . - to mnie nie bawią...... Taki wspaniały portal, takie wspaniałe przepisy, a taakie "gnioty" pojawiają się.... Pozdrawiam wszystkich
Nie da rady określić co jest przepisem na poziomie a co ,, gniotem ,, .Dla kogoś kto dopiero zaczyna gotować zrobienie takiego rosołu to osiągnięcie . Dla drugiego będzie to rosół na kurczaku bo już lepiej gotuje . Trzeci umie już zrobić bulion na kurze , wołowinie - taki pykający i na ten z kurczaka patrzy z pogardą , a na końcu ktoś kto robi dodatkowo własny makaron i na tego z kupnym patrzy jak na niedouka bo przecież jak tak można marnować rosół kupnym makaronem.
Jeden sam komponuje przyprawy do potrawy inny używa Fix .Wszystko zależy od tego na jakim poziomie sztuki kulinarnej jesteśmy .Czy jak mój wnuk nauczył się że warzywa z rosołu + ziemniaki od drugiego , jajko na twardo i korniszon można pokroić i zmieszać z majonezem to mam powiedzieć ,że to badziewie - przecież jak na niego to mistrzostwo .
Nioe oceniajmy przepisów patrząc na nie z punktu widzenia swoich umiejętności .
Zaznaczam na samym początku, że to co podaję, nie jest łamanie regulaminu, tylko nie miałam gdzie tego umieścić. A chce powiedzieć, że ..... TAKIE PRZEPISY /jak ten podany link / https://gotujmy.pl/szybki-rosol,przepisy,96048.html . - to mnie nie bawią...... Taki wspaniały portal, takie wspaniałe przepisy, a taakie "gnioty" pojawiają się.... Pozdrawiam wszystkich
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Blokowanie po IP.
A nawet bez tego znudzi się komuś co chwila zakładać nowe maile i nowe konta w portalu.
Nie da rady - jak ma zmienne IP to można sobie szukać - ja tam wyrobiłam sobie odporność - uprzejmie informuję , że nie przepuszczę głupoty i blokuję . Jak się komuś nudzi to niech pisze - nikt tego nie zobaczy tylko jedna osoba czyli Moderator na dużurze .Daremna robota
Melduję , że przebrnęłam przez przepisy ( mnie też dopadła gorączka punktowa ( bo cos sobie upatrzyłam w prezentach . Powstawiałam przepisów które miałam zakamuflowane bo mi sie zdjecia nie podobały ( to były starocia sprzed 3 lat - możecie sobie zobaczyć i pośmiać się z ich jakosci ) .Ale doszłam do wniosku , że wstawię , a potem jak mnie będą ,, bić ,, po oczach to w zrobie ponownie i wymienie zdjecia na lepsze .
zmieniono 1 raz (ostatnio 24 lip 2011 23:10 przez Babciagramolka)
Uprzejmie informuję żartownisiów ,którzy bawią się kosztem Moderatorów , że nawet przy tak dużym obciążeniu ilością nowych przepisów jesteśmy w stanie wyłapać bzdury. Liczenie na to , że ktoś wstawiając po 22- giej przepis ( tekst oryginalny )
,,...Wołowina w piwie
Pycha Najlepszy przepis jaki jadłem wow
Wyborne
piwo
wołowina (może też być samo piwo)
Wołowinę włożyć do lodówki. KONIEC!..."
zrobi dowcip moderatorowi mija się z celem
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
Nie da rady określić co jest przepisem na poziomie a co ,, gniotem ,, .Dla kogoś kto dopiero zaczyna gotować zrobienie takiego rosołu to osiągnięcie . Dla drugiego będzie to rosół na kurczaku bo już lepiej gotuje . Trzeci umie już zrobić bulion na kurze , wołowinie - taki pykający i na ten z kurczaka patrzy z pogardą , a na końcu ktoś kto robi dodatkowo własny makaron i na tego z kupnym patrzy jak na niedouka bo przecież jak tak można marnować rosół kupnym makaronem.
Jeden sam komponuje przyprawy do potrawy inny używa Fix .Wszystko zależy od tego na jakim poziomie sztuki kulinarnej jesteśmy .Czy jak mój wnuk nauczył się że warzywa z rosołu + ziemniaki od drugiego , jajko na twardo i korniszon można pokroić i zmieszać z majonezem to mam powiedzieć ,że to badziewie - przecież jak na niego to mistrzostwo .
Nioe oceniajmy przepisów patrząc na nie z punktu widzenia swoich umiejętności .
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
bajtek
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
Nie da rady - jak ma zmienne IP to można sobie szukać - ja tam wyrobiłam sobie odporność - uprzejmie informuję , że nie przepuszczę głupoty i blokuję . Jak się komuś nudzi to niech pisze - nikt tego nie zobaczy tylko jedna osoba czyli Moderator na dużurze .Daremna robota
Melduję , że przebrnęłam przez przepisy ( mnie też dopadła gorączka punktowa ( bo cos sobie upatrzyłam w prezentach . Powstawiałam przepisów które miałam zakamuflowane bo mi sie zdjecia nie podobały ( to były starocia sprzed 3 lat - możecie sobie zobaczyć i pośmiać się z ich jakosci ) .Ale doszłam do wniosku , że wstawię , a potem jak mnie będą ,, bić ,, po oczach to w zrobie ponownie i wymienie zdjecia na lepsze .
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
pacpaw
A nawet bez tego znudzi się komuś co chwila zakładać nowe maile i nowe konta w portalu.
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
pacpaw
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
,,...Wołowina w piwie
Pycha Najlepszy przepis jaki jadłem wow
Wyborne
piwo
wołowina (może też być samo piwo)
Wołowinę włożyć do lodówki. KONIEC!..."
zrobi dowcip moderatorowi mija się z celem
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
Poprawione ( tytułów przepisów z konta użytkownika nie da się edytować - trzeba pisać do Moderatora .