,czy ja coś przegapiłam Dlaczego jak tu jest tak miło to mnie nie ma Ja tez Was lubię i bardzo proszę nie ściskać się beze mnie
Henia napisał(a):kinga napisał(a):Tit napisał(a):A te wszystkie buziaki i kwiatki to dla kogo? Podejrzewam,ze dla Ciebie TitAle skoro jest ich tak dużo,to może i dla mnie I słusznie:tamte buziaki są dla Tit, a te dla Ciebie! A dla mnie?
kinga napisał(a):Tit napisał(a):A te wszystkie buziaki i kwiatki to dla kogo? Podejrzewam,ze dla Ciebie TitAle skoro jest ich tak dużo,to może i dla mnie I słusznie:tamte buziaki są dla Tit, a te dla Ciebie!
Tit napisał(a):A te wszystkie buziaki i kwiatki to dla kogo? Podejrzewam,ze dla Ciebie TitAle skoro jest ich tak dużo,to może i dla mnie
A te wszystkie buziaki i kwiatki to dla kogo?
Henia, widzę, że nic nie widzę...?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Henia
Oj, przegapiłaś, przegapiłaś! To już chyba trzeci dzień błogostanu! Oby trwał!
A to Twoja porcja buziaków!
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
A.B.
Dlaczego jak tu jest tak miło to mnie nie ma
Ja tez Was lubię i bardzo proszę nie ściskać się beze mnie
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Henia
A dla Ciebie są te:
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
A dla mnie?
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Henia
Pyzuniu,prawidłowo widzisz, że nie widzisz! Kliknęłam w co nie trzeba i wtedy kiedy nie trzeba, no i jest co niepotrzebne A chyba usunąć się nie da!
Pyza
Henia