Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Oj napytasz sobie biedy Landrynka,oj napytasz..może przenieś się na inną stronę kulinarną.Tam co prawda dają tylko 3 pkt za przepis ale można wrzucać co się chce.Możesz się wykazać a tymczasem zlituj się dla moderacji jak i Babcigramolki

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
landrynka3410 napisał(a):

Babciagramolka czemu nie moge dodawać przepisów z własna nazwą Jestem zszokowana To może po włosku bądz hiszpańsku będe potrawy podpisywać
Prosze mi to wytłumaczyć. A widze że zamilkłaś!

Zlituj się - czy Ty myślisz , ze ja siedzę na stronie 24 h /dobę ? nawet jak nie mam dyżuru ?

Co do własnej nazwy przepisów to w Regulaminie jest zapis o używaniu języka polskiego . Ta strona jest polską stronę i w takim jezyku na niej piszemy .
Oczywiście każdy z nas ma prawo bawić sie słowem nadajac nazwę potrawie lub używać jako części tytułu przepisu nazwy własnej z klasyki kulinarnej ( risotto , pizza itp nie sa nazwami polskimi ) . Ale Ty wstawiasz jako nazwy potraw słowa z obcych języków lub zupełnie abstrakcyjne po to by nie dało sie przepisu sprawdzać po tytule . Nie chcę publicznie rozstrząsać tego - ale i Ty wiesz dobrze o co chodzi i ja wiem . Już raz prosiłam Admina o postepowanie z takim uporczywym użytkownikiem o czym dobrze wiesz .Przypominam że od jakiegoś czasu weszła w życie ustawa o Stalkingu - i takie uporczywe działanie na czyjąś szkodę ( w tym przypadku na szkodę portalu Gotujmy.pl ) pod to podpada - więć zastanów się .

landrynka3410
Babciagramolka czemu nie moge dodawać przepisów z własna nazwą Jestem zszokowana To może po włosku bądz hiszpańsku będe potrawy podpisywać
Prosze mi to wytłumaczyć. A widze że zamilkłaś!

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

bernika
  • bernika

• Przepisy: 817
  • Artykuły: 0
dzieki misia5 za wyjaśnienie i załatwienie sprawy.

zmieniono 1 raz (ostatnio 21 mar 2012 17:57 przez bernika)

landrynka3410
Babciagramolka wsadz sobie te opowiesci w miedzy bajki. Rzeczywistość jest inna

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

misia5
  • misia5

• Przepisy: 701
bernika napisał(a):

Ja mam pytanie z innej beczki, zawsze najpierw wstawiam przepis na gotujmy.pl a po kilku minutach na swój blog, bo nie chce mi sie zmieniac u was opisu. I tak bylo wczoraj. Dzisiaj mam info od moderatora ze moj przepis na blogu byl wczesniej a tutaj pozniej. Nie wiem jakim cudem, bo dobrze pamietam kolejność wykonywania czynnosci i wstawiania (robie tak od dawna wiec mam nawyk). Poza tym nie pozostawiono mi nawet mozliwosci edycji, poprawienia ewentualnego błędu (jak to sie kiedys mi zdarzyło) tylko calkowicie usunieto.wpis Dodatkowo dowiaduje sie ze nie tylko opis potrawy ma byc zmieniony ale takze nazwa przepisu nie moze byc taka sama. A zdjęcia maja być bez podpisów reklamujących inną stronę lub bloog , Czy to jest jakas nowa paranoja? czy ja o czyms nie wiem? c A dopiero niedawno wróciłam i widze że za szybko. Nasze podpisy chroniły nasze zdjęcia przed przywlaszczeniem ich sobie. a wasz znak wodny tego nie robi. Własnie sciagnęłam sobie zdjecia z etapu robienia dania od innego uzytkownika i nie ma na nim loga waszej strony, co oznacza ze kazdy moze sobie je zabrac. czy starych uczciwych uzytkownikow wrzuca sie do tego samego worka co kombinatorów? przykre..

Już to sprawdzę, a informację podam Ci na PW.

zmieniono 1 raz (ostatnio 21 mar 2012 17:43 przez misia5)

bernika
  • bernika

• Przepisy: 817
Ja mam pytanie z innej beczki, zawsze najpierw wstawiam przepis na gotujmy.pl a po kilku minutach na swój blog, bo nie chce mi sie zmieniac u was opisu. I tak bylo wczoraj. Dzisiaj mam info od moderatora ze moj przepis na blogu byl wczesniej a tutaj pozniej. Nie wiem jakim cudem, bo dobrze pamietam kolejność wykonywania czynnosci i wstawiania (robie tak od dawna wiec mam nawyk). Poza tym nie pozostawiono mi nawet mozliwosci edycji, poprawienia ewentualnego błędu (jak to sie kiedys mi zdarzyło) tylko calkowicie usunieto.wpis Dodatkowo dowiaduje sie ze nie tylko opis potrawy ma byc zmieniony ale takze nazwa przepisu nie moze byc taka sama. A zdjęcia maja być bez podpisów reklamujących inną stronę lub bloog , Czy to jest jakas nowa paranoja? czy ja o czyms nie wiem? c A dopiero niedawno wróciłam i widze że za szybko. Nasze podpisy chroniły nasze zdjęcia przed przywlaszczeniem ich sobie. a wasz znak wodny tego nie robi. Własnie sciagnęłam sobie zdjecia z etapu robienia dania od innego uzytkownika i nie ma na nim loga waszej strony, co oznacza ze kazdy moze sobie je zabrac. czy starych uczciwych uzytkownikow wrzuca sie do tego samego worka co kombinatorów? przykre..

zmieniono 1 raz (ostatnio 21 mar 2012 17:07 przez bernika)

Babciagramolka
Nie Moderatorzy nie są niesprawiedliwi Moderatorzy tylko z zainteresowaniem przyglądają się niektórym osobom A tak sie składa , ze niektórzy szczególnie na to swoim postępowaniem zasługują - no i mają tak niepowtarzalny styl , że dają się rozpoznać wszędzie . Ale to chyba nie problem , ze Moderator bacznie spoglada na przepisy W każdym razie nie wydaje mi sie by komuś kto sam gotuje to przeszkadzało .

landrynka3410
moderatorzy są nie sprawiedliwi dla każdego

Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

zbysiowa
  • zbysiowa

• Przepisy: 725
  • Artykuły: 8
Babciagramolka napisał(a):

Kathlyn napisał(a):

To wielka szkoda Sądziłam, że ktoś tu ma tylko taką fantazję...

Czytając przepisy nawet wiem kto : Komuś ostatnio wyzerowano konto to zaczyna wstawiać od nowa ( chyba już 3 klon ). Ale obiecuję zająć się przepisami solennie na swoim dyżurze bo teraz zalatana jestem . Landrynko masz moje zainteresowanie zapewnione jak w banku .

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu