A piszcie sobie do woli.Spokojna głowa.Już nie będę dodawała i nie dodaję przepisów.Znalazłam ciekawszą stronę która zajmuje mi mniej czasu.Wesołych Świąt życzę mimo to[/q
Co za zaklamanie, powinnas napisac: juz nie bede kopiowala i nie dodaje kopiowanych przepisow....
Szerokiej drogi w drodze na inna strone i powodzenia oraz Wesolych Swiat ,,,,,
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
"Ja Cię nie straszę ja Ci mówię tylko spierdalaj suko zajebana. A konta i tak już nie chce"
Jedyne na pocieszenie: zwróciłam jej uwagę, że zwracając się do kogoś bezpośrednio, używamy wielkiej litery - poskutkowało. Nie wiem jaką wstawić emotkę, moje uczucia są nieokreślone...
Zapowietrzyłam się..................... i nie ma mocnych na takie "nic", bo inaczej tego nazwać już nie można..
"Ja Cię nie straszę ja Ci mówię tylko spierdalaj suko zajebana. A konta i tak już nie chce"
Jedyne na pocieszenie: zwróciłam jej uwagę, że zwracając się do kogoś bezpośrednio, używamy wielkiej litery - poskutkowało. Nie wiem jaką wstawić emotkę, moje uczucia są nieokreślone...
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tak sobie na mnie uzyla
Bernadetta
Po prostu słów mi brak... Przykre, że są tacy ludzie, jak Aniutka1
Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
A piszcie sobie do woli.Spokojna głowa.Już nie będę dodawała i nie dodaję przepisów.Znalazłam ciekawszą stronę która zajmuje mi mniej czasu.Wesołych Świąt życzę mimo to[/q
Co za zaklamanie, powinnas napisac: juz nie bede kopiowala i nie dodaje kopiowanych przepisow....
Szerokiej drogi w drodze na inna strone i powodzenia oraz Wesolych Swiat ,,,,,
agabi22
mi też tak napisała, zgłosiłam już ją do Tit.
bajtek
Zapowietrzyłam się..................... i nie ma mocnych na takie "nic", bo inaczej tego nazwać już nie można..
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
edytaha
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
evita0007
Aniutka1
cyt:
Ja Cię nie straszę ja Ci mówię tylko spierdalaj suko zajebana. A konta i tak już nie chce.
Smutne prawda
Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
misia5
bahus na czym polega Twój honorowy dyżur?
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela - Bahus : dyżur honorowy