Puls Biznesu opublikował wyniki ankiet, z których wynika, że najlepszym centrum handlowym w Polsce jest rzeszowska Graffica, Alfa (Olsztyn) i Galeria Krakowska
A ja nie przepadam za wielkimi centrami handlowymi. Jak mam iść do Silesii w Katowicach to jak za karę Lubię swoją sosnowiecką jednopoziomową Plejadę, wiem gdzie co jest i chodzę tylko po wybranych sklepach
Ale nie możesz porównywać sosnowieckiej Plejady z drugim co do wielkości w Polsce centrum handlowym, również parterowym nota bene. Po za tym do Silesii po mleko i pomidory raczej się nie jeździ tylko na grube wydawanie gotówki połączone z wysiłkiem fizycznym w postaci pokonania kilku kilometrów po alejach centrum
A ja nie przepadam za wielkimi centrami handlowymi. Jak mam iść do Silesii w Katowicach to jak za karę Lubię swoją sosnowiecką jednopoziomową Plejadę, wiem gdzie co jest i chodzę tylko po wybranych sklepach
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
Ulubione centrum handlowe
Obserwuj wątekOdp: Ulubione centrum handlowe
cherry
Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
Pablito
Ale nie możesz porównywać sosnowieckiej Plejady z drugim co do wielkości w Polsce centrum handlowym, również parterowym nota bene. Po za tym do Silesii po mleko i pomidory raczej się nie jeździ tylko na grube wydawanie gotówki połączone z wysiłkiem fizycznym w postaci pokonania kilku kilometrów po alejach centrum
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
Pablito
hahaha
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
Bahus
eeeeetam ...co mi tam sklep i to jeszcze w dodatku jakiś "wolno stojący". O kieckę mi chodzi, o k i e c k ę
Odp: Ulubione centrum handlowe
joann
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
cherry
Fotka czego? sklepu wolnostojącego?
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
Bahus
A może by tak jakaś fotka?
Odp: Odp: Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
cherry
właśnie nie dostałam, musiałam kupić gdzie indziej, w sklepie "wolnostojącym"
Odp: Ulubione centrum handlowe