u mnie od zawsze jadało się tzw. casatty. Takie lody kupowane na litry. We włoskim stylu. A z dzieciństwa to przypominam sobie lody Zapp. Bodaj Algida je produkowała.
najlepsze lody jakie kiedykolwiek jadłam były we włoszech. ahhh na samą myśl cieknie mi ślinka. garden party też kiedyś jadłam i rzeczywiście były dobre. @kołczu zainteresowałeś mnie tymi lodami. muszę spórbować!
Na pewno nie będą to lody firmy icemaster plaster, tym bardziej po takiej dzikiej reklamie
Ja bardzo lubię lody z Limoni - mają tam takie cudaczne smaki jak marchew, piwo, buraczek czy oscypek. Ja jednak lubię te mniej odjechane, a te najpyszniejsze to bazylia z cytryną! Mam łzy rozkoszy w oczach jak o nich myślę, tak są dobre chlip chlip...
jakie lody wy lubicie a jakie wasze dzieci. Ja zawsze kupuje duze opakowanie familijne, nasze wspólne ulubione to wiśniowe z sosem wiśniowym w środku garden party firmy ice mastry. Pyszne
ulubione lody w waszej rodzinie
Obserwuj wątekOdp: ulubione lody w waszej rodzinie
mango
Odp: ulubione lody w waszej rodzinie
besutko
Odp: Odp: ulubione lody w waszej rodzinie
Malgosia*Ieper
kołczu
Ja bardzo lubię lody z Limoni - mają tam takie cudaczne smaki jak marchew, piwo, buraczek czy oscypek. Ja jednak lubię te mniej odjechane, a te najpyszniejsze to bazylia z cytryną! Mam łzy rozkoszy w oczach jak o nich myślę, tak są dobre chlip chlip...
: Odp: ulubione lody w waszej rodzinie
agnieszka32910
byle nie czekoladowe(to dziwne bo czekoladę uwielbiam)
Sathi
ulubione lody w waszej rodzinie
rozi