Muffiny, ooo tak! To było pierwsze, co sama upiekłam (pierwsze były porażką, potem było już tylko lepiej) i często do nich wracam w różnych fajnych konfiguracjach. ale najbardziej chyba jednak lubię kakaowe z kawałkami czekolady i jakimiś kwaśnymi owocami lub rodzynkami.
Witam a u mnie na pierwszym miejscu pierogi z grzybami i kapustapotem oczywiscie golabki jakze by inaczej i z zup pyszny rosolek.No i schabowe ,ktore jem zawsze jak robimy sobie wycieczki jedniodniowe,wtedy w restauracjach schabowe
zmieniono 1 raz (ostatnio 17 sty 2011 16:50 przez Marika_1961)
U mnie tarta ze szpinakiem i feta lub rokpolem, sałatka grecka bo uwielbiam fetę, ale urozmaicam ją.. owocami Tradycyjne gołąbki, pierogi ruskie i z mięsem " jak u mamy", a także różne kluski, lane, szare, czy kluchy z bułki pszennej. Czasem ma się ochotę na normalnego schabowego w panierce bez kombinowania, ziemniaki i kapuste kiszoną A jeśli chodzi o pizze to z salami i sosem czosnkowym, jak dla mnie klasyka i zawsze smakuje.
U mnie na pewno schabowe ,gołabki, kaczka nadziewana ,pierogi.......i duzo by jeszcze pisac ,oczywiscie do takich kanonów zaliczę smaki z mojego dzieciństwa!
Ulubione potrawy
Obserwuj wątekOdp: Ulubione potrawy
Sardynka
Odp: Ulubione potrawy
Sałatki
Ammelia
Lidka
kikimora666