Zoha masz fajny nick...ten numer to pewnie Twój numer osadzonego I dobrze się składa bo tu też jesteś więźniem. Nie ma możliwości likwidacji swojego konta. Jednak jest pewien sposób. Przestać się "udzielać" i wtedy "zejdziesz" do archiwum...i nikt Cię nie będzie pamiętać.
Ja już zapomniałem...Kto to jest Zoha 12345678924567142617265142651426 ? (przepraszam jeśli troszkę zniekształciłem ten przepiękny nick ale nie mam pamięci do cyfr)
zmieniono 2 razy (ostatnio 12 lip 2010 11:37 przez Bahus)
Zoha, to po co je zakładałaś?! A tak poważnie to chodzi o co? Obraziłaś się za kilka komentarzy bardziej doświadczonych osób? Daj spokój! Wyciągnij z nich wnioski, zastanów się czy nie mają racji i postaraj się wpisywać przepisy dokładniej a na pewno zyskasz aprobatę. Nikt nie powiedział, że jest łatwo a komentarze i oceny...cóż...zebrałam już wiele jedynek i komentarzy w stylu "beznadzieja!" - zamiast mnie zniechęcać, mobilizują do doskonalenia siebie i przepisów!
Usuniecie konta
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Usuniecie konta
Bahus
Tyle, że ta cholera (koń) nie śmieje się ino rży i to zbyt głośno
Odp: Odp: Usuniecie konta
Odp: Usuniecie konta
Bahus
Ja już zapomniałem...Kto to jest Zoha 12345678924567142617265142651426 ? (przepraszam jeśli troszkę zniekształciłem ten przepiękny nick ale nie mam pamięci do cyfr)
Odp: Usuniecie konta
Pyza
Pozdrawiam serdecznie, głowa do góry!
Usuniecie konta
Z góry dziękuje.