Uwielbiam pomidory. Najlepiej na kanapkach. Nic nie zastąpi bułki z masłem i pomidorem
A jak dodać na kanapkę z pomidorem ogórka małosolnego pokrojonego w plasterki i drobniutko posiekaną młodą cebulkę (albo szczypiorek) to "niebo w gębie"
U mnie pomidory znikają szybciej niż rosną i dojrzewają. Moje dziecko je uwielbia. Specjalnie dla niej mamy pomidorki koktajlowe, bo one szybko dojrzewają i jest ich bardzo dużo. Dzięki nim pomidory w szklarni mają czas spokojnie dojrzeć Cała nasza rodzinka uwielbia pomidory
Bez pomidorów żyć nie mogę! Jem je cały rok, chociaż te zimowe bywają okrutne. No i nie ma porównania z krajowymi w okresie letnim :p Pycha! Ale kiedy jestem już mocno zdesperowana uwielbiam przeciery pomidorowe przepisu mojej mamy (pomidorki z bazylią).
Zaczął się wysyp, tych prawdziwie "pomidorowych". Uśmiechających się z krzaka. Pachnących słońcem. O wyśmienitym smaku i kolorze. W tysiącu odmian....
Wyśmienity materiał na fantazje kulinarne.
W pomidory czas uderzyć...
Obserwuj wątekOdp: Odp: W pomidory czas uderzyć...
Bahus
A jak dodać na kanapkę z pomidorem ogórka małosolnego pokrojonego w plasterki i drobniutko posiekaną młodą cebulkę (albo szczypiorek) to "niebo w gębie"
Odp: W pomidory czas uderzyć...
Odp: Odp: W pomidory czas uderzyć...
misia5
Bahus
Dark Chocolate
katecake
zwłaszcza koktajlowe, świetne jako przekąska!
zewa
Agunia
Bahus
W pomidory czas uderzyć...
Bahus
Wyśmienity materiał na fantazje kulinarne.