Przypominam watekJa mam juz walentynke dla mojego Misia,aWy?Jak wiadomo w taki dzien restauracje sa pelne,wiec jutro ide do pracy i moja walentynke musialam przygotowac dzisiaj
Dla mnie walentynki to jeden wielki kicz. Jakos mnie to nie bawi...
To bynajmniej dzis..nie pisz tu takich smutnych zdan... i daj sie bawic innym... a nie badz muchomorem.. daj sobie kropki na czerwono pomalowac.. jak serduszka
Ja Wysylam Ci serdeczne pozdrowiena..czy Cie to bawi czy nie.. juz nie mozesz powiedziec, ze nikt Ci dobrego slowa w ten dzien nie powiedzial
Pisze, co mysle - jak kazdy tutaj.
A jesli chodzi o mile slowa, to uslyszalam je dzisiaj. Dostalam rowniez kwiaty, piekne biale lilie.. Na szczescie nie bylo do nich doczepione jakies pichackie czerwone serduszko.
Mam takie samo podejscie, nie obchodzimy z mezem tego dnia, wolimy pamietac o swojej milosci kazdego dnia w roku!
To tak, jakby caly rok jem codziennie ciasto... to nie moge jednego dnia zjesc kawalka tortu...
Dla mnie walentynki to jeden wielki kicz. Jakos mnie to nie bawi...
To bynajmniej dzis..nie pisz tu takich smutnych zdan... i daj sie bawic innym... a nie badz muchomorem.. daj sobie kropki na czerwono pomalowac.. jak serduszka
Ja Wysylam Ci serdeczne pozdrowiena..czy Cie to bawi czy nie.. juz nie mozesz powiedziec, ze nikt Ci dobrego slowa w ten dzien nie powiedzial
Pisze, co mysle - jak kazdy tutaj.
A jesli chodzi o mile slowa, to uslyszalam je dzisiaj. Dostalam rowniez kwiaty, piekne biale lilie.. Na szczescie nie bylo do nich doczepione jakies pichackie czerwone serduszko.
Mam takie samo podejscie, nie obchodzimy z mezem tego dnia, wolimy pamietac o swojej milosci kazdego dnia w roku!
Przytul jak możesz najczulej,
Umieść mnie na obłoku marzeń.
Na huśtawce wspomnień mnie kołysz.
Kwiatów mi pod stopy nie rzucaj,
Z łąk kwiaty tylko mi zbieraj …
I dalej mów mi …dziewczyno
Podaruj mi słońca promienie,
Parasol myśli rozłóż nad głową,
Za rękę weź i nie puszczaj.
Swoimi ścieżkami życia prowadź,
Naucz kolczaste krzewy omijać …
I zawsze pamiętaj o swojej …dziewczynie
Gdy już jesień po lecie nadejdzie,
A mgła horyzonty nam skróci,
Nie puszczaj mej ręki na drodze.
Chcę dalej z tobą wędrować
Gdy dzieci na swoje ścieżki już wejdą …
My pozostańmy na naszej wciąż, ty i ja …twoja dziewczyna.
Walentynki.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Walentynki.
misia53
No to Pyzo należy Ci się kawałek
Odp: Odp: Odp: Walentynki.
Anula
To i czesciowo Twoja zasluga,biszkopt pieklam pierwszy raz w zyciu i to z Twojego przepisu
Odp: Odp: Walentynki.
Pyza
Odp: Walentynki.
Anula
Odp: Walentynki.
Anula
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Walentynki.
Glumanda
To tak, jakby caly rok jem codziennie ciasto... to nie moge jednego dnia zjesc kawalka tortu...
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Walentynki.
cremebrule
Glumanda
Slicznie
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Walentynki.
Glumanda
Bahus jak zwykle szarmancki do granic wytrzymalosci