Jak nie wiem co zrobic z jakims warzywem to eksparymentuje Ewentualnie przegladam troche przepisów i patrzę z czym mozna łączyc dany składnik. Tak bezposrednio z przepisu rzadko cos robię, raczej sa one dla mnie inspiracja
a pro po dżem polecam połączenie dynia pigwa a na końcu dodajesz melona pokrojonego w kostkę na słownie dwie minutki i w słoiki obłęd
jak dla mnie oczywiście...
Po pierwsze - dynia. Naprawdę niewiele osób wie, jak wiele potraw można z niej przyrządzić. Po drugie - cykoria. A po trzecie - brukselka, znana nam chyba prawie wyłącznie w zupie lub jako przystawka w postaci ugotowanej z podsmażoną bułką.
Ostatnio gotowalam z dziecmi dzem z dyni i jablek, mniamm
Dla mnie takim warzywem jest fasolka szparagowa.
Jemy to albo w zupie albo z bułeczką z patelni. Ale Dobry ma rację, trzeba pobuszować po naszym serwisie i na pewno jakiś pomysł się znajdzie!
Po pierwsze - dynia. Naprawdę niewiele osób wie, jak wiele potraw można z niej przyrządzić. Po drugie - cykoria. A po trzecie - brukselka, znana nam chyba prawie wyłącznie w zupie lub jako przystawka w postaci ugotowanej z podsmażoną bułką.
warzywa z potencjałem.....
Obserwuj wątekOdp: warzywa z potencjałem.....
caroline1983
Odp: warzywa z potencjałem.....
jak dla mnie oczywiście...
Odp: Odp: warzywa z potencjałem.....
malgorzata
Ostatnio gotowalam z dziecmi dzem z dyni i jablek, mniamm
Anusia
Ann
Jemy to albo w zupie albo z bułeczką z patelni. Ale Dobry ma rację, trzeba pobuszować po naszym serwisie i na pewno jakiś pomysł się znajdzie!
dobry
;-)
jagna
cremebrule
jedlismy