Witam Karolinko... piszesz, że w domu to ty , odpowiadasz za obiadki.................więc nic Ci nie pozostaje innego, jak nam też tu zaserwować coś nowego, dobrego i szybkiego :O):O):O). Pozdrawiam
Mam na imię Karolina, mieszkam w Żorach. Mam 29 lat. Mieszkam z rodzicami i to ja odpowiadam ze obiadki staram się aby były zrobione smacznie, tak jak lubi rodzina a do tego zdrowo. Nie uznaję żadnych glutaminianów i wzmacniaczy smaków.
Gotując dla siebie nie używam soli, cukru zaś mięso jadam tylko okazjonalnie i w minimalnych ilościach.
Lubię czytać-głównie fantastyka. Moim hobby są robótki ręczne.Czasem publikuję opowiadania.
Poza tym bardzo kocham zwierzęta. Mam kotka dachowca- Puszka, pieska-Ozzy'ego golden retrievera i 3 akwaria z rybkami.
Witajcie
Obserwuj wątekOdp: Witajcie
Agunia
Odp: Witajcie
evita0007
bajtek
Danusia19671
andzia67
eli_555
Henia
Witajcie
kotekbehemotek
Gotując dla siebie nie używam soli, cukru zaś mięso jadam tylko okazjonalnie i w minimalnych ilościach.
Lubię czytać-głównie fantastyka. Moim hobby są robótki ręczne.Czasem publikuję opowiadania.
Poza tym bardzo kocham zwierzęta. Mam kotka dachowca- Puszka, pieska-Ozzy'ego golden retrievera i 3 akwaria z rybkami.