Witaj, łamanie regulaminu zgłaszamy w ostatnim wątku - tam jest specjalnie do tego celu przygotowane forum Tu zgłaszamy łamanie regulaminu. Ten wątek jest na bieżąco monitorowany przez moderatorów, którzy mają obowiązek usunąć plagiat , jeśli takowy zostanie stwierdzony. Moderatorami są obecnie Cherry, Henia i Babciagramolka.
A skoro wpadłaś "jak po ogień", to zostań jak najdłużej, serdecznie witamy!
Do zarejestrowania tutaj zainspirował mnie Wojtuś ( a raczej przepis mojego autorstwa dot.kulek z tuńczyka ). W regulaminie wyraźnie jest napisane,że w przypadku nie swoich przepisów należy podać autora. Nie chodzi mi o popularność czy sławę,ale o sam fakt, tym bardziej,że jednocześnie przeczytałam o pewnej Babci Reni z NK zżynającej przepisy z tego forum.
Wracając do kulek z tuńczyka... Jest to oryginalny przepis ze Sri Lanki i wszelkie modyfikacje ( dodanie curry w proszku ) zmienia smak tej potrawy.W przepisie podałam czerwone curry - mieszankę przypraw charakterystyczną dla Sri Lanki.
Mam nadzieję,że pomimo mojego "wejścia smoka" na dzień dobry zostanę tutaj na dłużej i podzielę się z Wami jeszcze innymi przepisami
Żeby nie być gołosłowną podaję link do strony na której zamieszczałam swój przepis : http://klubciconia.ptaki.info.pl/forum/viewtopic.php?t=1586&postdays=0&postorder=asc&start=60
Witam
Obserwuj wątekOdp: Witam
Katarzyna M.G.
Odp: Witam
Senqa
Odp: Witam
Katarzyna M.G.
Katarzyna M.G.
Odp: Witam
cherry
Odp: Odp: Odp: Witam
Henia
Będzie nam miło!
Odp: Odp: Witam
Katarzyna M.G.
Odp: Witam
A skoro wpadłaś "jak po ogień", to zostań jak najdłużej, serdecznie witamy!
Witam
Katarzyna M.G.
Do zarejestrowania tutaj zainspirował mnie Wojtuś ( a raczej przepis mojego autorstwa dot.kulek z tuńczyka ). W regulaminie wyraźnie jest napisane,że w przypadku nie swoich przepisów należy podać autora. Nie chodzi mi o popularność czy sławę,ale o sam fakt, tym bardziej,że jednocześnie przeczytałam o pewnej Babci Reni z NK zżynającej przepisy z tego forum.
Wracając do kulek z tuńczyka... Jest to oryginalny przepis ze Sri Lanki i wszelkie modyfikacje ( dodanie curry w proszku ) zmienia smak tej potrawy.W przepisie podałam czerwone curry - mieszankę przypraw charakterystyczną dla Sri Lanki.
Mam nadzieję,że pomimo mojego "wejścia smoka" na dzień dobry zostanę tutaj na dłużej i podzielę się z Wami jeszcze innymi przepisami
Żeby nie być gołosłowną podaję link do strony na której zamieszczałam swój przepis : http://klubciconia.ptaki.info.pl/forum/viewtopic.php?t=1586&postdays=0&postorder=asc&start=60
Pozdrawiam,
Katarzyna M.G.