Oczywiście ,że chętnie się podzielę , ale również chętnie skorzystam z Waszych pomysłów. Sama lubię przede wszystkim szykowac potrawy czy słodkości ale najbardziej cieszę się gdy widzę ,że komuś smakuje. a takich osób u mnie nie brakuje, np. gdy upiekę blaszkę ciasta, ja zjadam na próbę jeden kawałeczek, resztę rozdzielam. ... ale się rozpisałam
Oczywiście ,że chętnie się podzielę , ale również chętnie skorzystam z Waszych pomysłów. Sama lubię przede wszystkim szykowac potrawy czy słodkości ale najbardziej cieszę się gdy widzę ,że komuś smakuje. a takich osób u mnie nie brakuje, np. gdy upiekę blaszkę ciasta, ja zjadam na próbę jeden kawałeczek, resztę rozdzielam. ... ale się rozpisałam
Witam gorąco, już czekam na ciekawe przepisy szczególnie te słodkie
Torcik piękny
Ja również witam Cię serdecznie, a Misia to specjalistka od ciastek, więc muszę się przyznać że jestem wierną fanką jej wypieków - czekam na Twoje słodkości, mam nadzieję, że chętnie się podzielisz
Jestem szczęśliwą mamą i żoną, pichcę dla swojej rodzinki w swojej malutkiej kuchni tak jak najlepiej potrafię, lubię gotowac, ale jeszcze lepiej piec ciasta , od jakiegoś czasu próbuję robic torty. I muszę przyznac , że nawet daję radę . U nas w rodzinie mówią , że "talent"( tylko żeby nikt nie pomyślał o mnie , że jestem zadufaną w sobie dziewuchą) do pieczenia odziedziczyłam po mamie, albo po babci , bo obie świetnie piekły Trafiłam tutaj przez przypadek ale mam nadzieję , że wiele się tu nauczę, choc podjęłam prace i mam niewiele czasu będę starała się zaglądac tna gotujmy.pl jak najczęściej.
Witam bardzo serdecznie!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Witam bardzo serdecznie!!
Henia
Pisz, robisz to bardzo miło!
Odp: Odp: Odp: Witam bardzo serdecznie!!
jolanka1
Odp: Odp: Witam bardzo serdecznie!!
cherry
Ja również witam Cię serdecznie, a Misia to specjalistka od ciastek, więc muszę się przyznać że jestem wierną fanką jej wypieków - czekam na Twoje słodkości, mam nadzieję, że chętnie się podzielisz
Odp: Witam bardzo serdecznie!!
Agunia
evita0007
Henia
misia14
Torcik piękny
Witam bardzo serdecznie!!
jolanka1
Na poczęstunek zostawiam torcik