Ja też witam wszystkich kucharzących.Jesten też nowa i cieszę się,że mogę dołączyć do Was.Nie jestem zawodową kucharką,ale lubię gotowac i wymyślać potrawy w poszukiwaniu nowych smaków.
To jeszcze raz ja
Nie wiem, czy mogę pisać na tym forum, ale zaryzykuję
Wysłałam zaproszenie do tego portalu koleżance, która mieszka na stałe w Niemczech. Niestety jej adresu internetowego nie przyjmuje portal "Gotujmy"
Za każdym razem podaje: "adres e-mail nie prawidłowy". Czy z zagranicy faktycznie nie mogą logować się chętni do tego portalu?
Góralko spróbuj napisac na privie do moderatorów,a zza granicy spokojnie mogą się logowac,sama jestem tego przykłademJest nas tutaj dosc sporo osób mieszkajacych za granicą
To jeszcze raz ja
Wysłałam zaproszenie do tego portalu koleżance, która mieszka na stałe w Niemczech. Niestety jej adresu internetowego nie przyjmuje portal "Gotujmy"
Za każdym razem podaje: "adres e-mail nie prawidłowy". Czy z zagranicy faktycznie nie mogą logować się chętni do tego portalu?
Mnie również jest bardzo miło dołączyć do Waszego grona. Życzę wszystkim miłej i słonecznej niedzieli.
U nas piękne słoneczko, więc mam nadzieję, że Wy też cieszycie się taką słoneczną pogodą. Wiosna idzie !
Witam serdecznie wszystkich
Obserwuj wątekOdp: Witam serdecznie wszystkich
prezes
Odp: Witam serdecznie wszystkich
Odp: Odp: Odp: Witam serdecznie wszystkich
eli_555
Odp: Odp: Witam serdecznie wszystkich
góralka
Jojo
kinga
Góralko spróbuj napisac na privie do moderatorów,a zza granicy spokojnie mogą się logowac,sama jestem tego przykłademJest nas tutaj dosc sporo osób mieszkajacych za granicą
góralka
teresa.rembiesa
góralka
U nas piękne słoneczko, więc mam nadzieję, że Wy też cieszycie się taką słoneczną pogodą. Wiosna idzie !
kinga