Witam wszystkich i Tomka.Bardzo lubie kuchnie wloska i azjatycka.Jest taka jedna salatka z lososia wedzonego i salaty ktora uwielbiam.Ma taki specyficzny sos.Nie wiem co to za sos ale jest przepyszny.
trochę nietypowy tutaj ze mnie gosc, bo jak widze, wiekszosc uzytkownikow serwisu to kobiety ale moze to i dobrze, hehe
gotuje od malego, glownie dlatego, ze nigdy nie przekonalem sie do polskich potraw, a moja mama jako tradycjonalistka w kuchni nic innego nie mogla mi zaoferowac, takze przez okres swojego zycia wyspecjalizowalem sie w kuchni wloskiej i azjatyckiej
witam raz jeszcze i smacznego wszystkim zycze ;-)
PS pierwsze przepisy juz pododawalem, czekam na akceptacje przez moderatorow
zmieniono 1 raz (ostatnio 04 wrz 2009 10:53 przez tomekw)
witam wszystkich :)
Obserwuj wątekOdp: witam wszystkich :)
pusieczek2@wp.pl
Odp: witam wszystkich :)
iwi69
Odp: Odp: witam wszystkich :)
kinga
Fajny z Ciebie gosc,skoro chcesz nam rozdawac kwiatyTylko nie badz za bardzo rozrzutny bo nas jest tu troche
tomekw
a wiec
a dzis na obiad.. tortellini
ulcia21
misia53
Makaronyi ryż uwielbiam więc myślę, że mój jadłospis się wzbogaci a Tobie życzę miłego pobytu z nami
Doro
witam wszystkich :)
tomekw
trochę nietypowy tutaj ze mnie gosc, bo jak widze, wiekszosc uzytkownikow serwisu to kobiety ale moze to i dobrze, hehe
gotuje od malego, glownie dlatego, ze nigdy nie przekonalem sie do polskich potraw, a moja mama jako tradycjonalistka w kuchni nic innego nie mogla mi zaoferowac, takze przez okres swojego zycia wyspecjalizowalem sie w kuchni wloskiej i azjatyckiej
witam raz jeszcze i smacznego wszystkim zycze ;-)
PS pierwsze przepisy juz pododawalem, czekam na akceptacje przez moderatorow