Witam, witam .
Trafiłam tutaj ostatnio w poszukiwaniu przepisu na mufinki i.. i tak już zostałam .
Mam w zanadrzu parę fajnych przepisów z którymi myślę warto się podzielić i dlatego postanowiłam się tutaj zarejestrować .
Mam nadzieję, że będzie smakowało .
Pozdrawiam !
PS. Mam pytanie dotyczące pisania przepisów. Gdy opisuję przygotowanie potrawy, to piszę niektóre rzeczy osobno, tzn oddzielam je enterem, ale gdy oglądałam to na podglądzie to wszystko było razem zlane :/... Możecie mi moje drogie powiedzieć jak tutaj robić takie przerwy jak widać wyżej? I niżej .
Pozdrawiam jeszcze raz ciepło w te zzzzzimowe wieczory !
Witam Wszystkich cieplutko :)!
Obserwuj wątekWitam Wszystkich cieplutko :)!
ne_mezis
Trafiłam tutaj ostatnio w poszukiwaniu przepisu na mufinki i.. i tak już zostałam
Mam w zanadrzu parę fajnych przepisów z którymi myślę warto się podzielić i dlatego postanowiłam się tutaj zarejestrować
Mam nadzieję, że będzie smakowało
Pozdrawiam
PS. Mam pytanie dotyczące pisania przepisów. Gdy opisuję przygotowanie potrawy, to piszę niektóre rzeczy osobno, tzn oddzielam je enterem, ale gdy oglądałam to na podglądzie to wszystko było razem zlane :/... Możecie mi moje drogie powiedzieć jak tutaj robić takie przerwy jak widać wyżej? I niżej
Pozdrawiam jeszcze raz ciepło w te zzzzzimowe wieczory