acha trafiła sie nam policjantka ...panowie noga z gazu .... i zwolnić hehehehe
jaka tam policjantka... naoglądałam się W11, to później tak gadam...
acha i lepiej nie zwalniajcie bo zostaniecie daleko w tyle... ja już na kursie nauki jazdy jeździłam 120 km/h ;D hehehe
I tak trzymać ! Pójdźmy z PR jeszcze dalej "Gotujmy.pl - pierwszy na myśl o jedzeniu"
Ojjjj coś w tym jest, od kiedy z Wami jestem, już zdążyłam wypróbować kilka przepisów... znak, że ten portal mnie wyraźnie inspiruje, bo jak czegoś szukam to pierwsza myśl, żeby tutaj rozpocząć śledztwo
I tak trzymać ! Pójdźmy z PR jeszcze dalej "Gotujmy.pl - pierwszy na myśl o jedzeniu"
Ojjjj coś w tym jest, od kiedy z Wami jestem, już zdążyłam wypróbować kilka przepisów... znak, że ten portal mnie wyraźnie inspiruje, bo jak czegoś szukam to pierwsza myśl, żeby tutaj rozpocząć śledztwo
Witam wszystkich smakoszy ;)
Obserwuj wątekOdp: Witam wszystkich smakoszy ;)
kiwi
Odp: Witam wszystkich smakoszy ;)
kiwi
darek112
Sztangiel
Aniu gdzie robiłaś kursik?
Jestem przed wyborem szkoły ta Twoja to jakaś szybka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam wszystkich smakoszy ;)
Ann
jaka tam policjantka... naoglądałam się W11, to później tak gadam...
acha i lepiej nie zwalniajcie bo zostaniecie daleko w tyle... ja już na kursie nauki jazdy jeździłam 120 km/h ;D hehehe
pusieczek2@wp.pl
Odp: Odp: Witam wszystkich smakoszy ;)
chef
...ty to zawsze mnie nakryjesz....
mediana
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam wszystkich smakoszy ;)
chef
Odp: Odp: Odp: Witam wszystkich smakoszy ;)
Ann