woda zabija...

Obserwuj wątek

Odp: woda zabija...

Muzykus
  • Muzykus

• Przepisy: 14
  • Artykuły: 0
Ale Wami wszystkimi ten chef zakręcił. Na szczęście zauważyłem jedną prawidłowość. Nie daliście się wkręcić i nie pokłóciliście się miedzy sobą, jak to dzieje się w takich przypadkach na innych forach. Bravo i nawet bravissimo.
Pozdrawiam Muzykus.

Korniszon
  • Korniszon

• Przepisy: 0
jak sobie poczytałam to zdębiałam.czy wy wszyscy jeszcze żyjecie?jakich płynów w takim razie dostarczacie do organizmu?bo tak jak pisała caroline 1983 najlepiej dać sobie 3 dni życia.nie jeść,bo na wodzie,nie pić nic,chyba że herbatkę ziołową na sucho przekąsić.nie ma to jak zdrowo umrzeć!

Odp: Odp: woda zabija...

caroline1983
To jesć tez najlepiej przestac bo w pozywieniu tez jest woda....

romek1964
  • romek1964

Woda to życie. Pod warunkiem, że jest czysta - czyli wolna od szkodliwych związków. A z tym już nie jest łatwo dzisiaj.
Tak jak powietrze. Wystarczy odrobinę za dużo tlenku węgla, aby się zatruć (czego doświadczyłem przedwczoraj paląc w kominku).

kokolata
  • kokolata

• Przepisy: 57
  • Artykuły: 15
Dobra woda nie jest zła

Kilmeny
  • Kilmeny

Ja piję dużo wody i nie uważam tego za szkodliwe. No dobra, piję "Kroplę Beskidu", a te wszystkie przetworzone wody są podobno niezdrowe. Ale nie pić wody W OGÓLE to jest już przesada. Dobra woda jest najlepsza: zdrowa, bez kalorii i zaspokaja pragnienie .

Odp: Odp: woda zabija...

Bahus napisał(a):

A ja znałem faktycznie faceta, którego zabiła woda. Dostał w głowę spadającym soplem. O topielcach to nawet nie wspomnę....

no... to ja nie wiem.... dopijać tą szklankę wody czy nie

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
A ja znałem faktycznie faceta, którego zabiła woda. Dostał w głowę spadającym soplem. O topielcach to nawet nie wspomnę....
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

no tak... wszystko zabija w złych proporcjach
jak ktoś zje na raz 5kg świeżych pyszniutkich i "zdrowych" marchewek też może się to dla niego źle skończyć...

To, co dla jednego jest pożywieniem, jest trucizną dla drugiego.
Anthony de Mello

Spenserek
  • Spenserek

• Przepisy: 3
  • Artykuły: 1
Jakoś nikomu w życiu nie zaszkodzila woda chyba, że z kranu! wiec nie rozumie... Picie dziennie przynajmniej 2 litry wody daje wiecej niż jakaś tam zupka oczyszczająca

Odpowiedz na/ edytuj woda zabija...